L’EQUIP NACIONAL SEGUEIX MILLORANT EL SEU RENDIMENT A LA JENNERSTIER WORLD CUP 2020

L’EQUIP NACIONAL SEGUEIX MILLORANT EL SEU RENDIMENT A LA JENNERSTIER WORLD CUP 2020

Principat d’Andorra, 9 de febrer de 2020. Aquest cap de setmana, s’ha disputat la tercera prova dins del circuit internacional marcat per la ISMF. La Jennerstier World Cup és un repte per a tots els esquiadors perquè en tres dies han de fer front a tres proves de gran dificultat, sobretot destacant el traçat individual, molt llarg i tècnic. David Albós, Gerber Martín, Sergi Casabella, Carles Serra i Marcel Prat han estat els representants andorrans que han disputat totes les disciplines d’aquest esport, la Vertical, la Individual Race i la Sprint. A excepció de Gerber que va preferir no disputar la primera prova degut a un constipat i va preferir reservar-se pels traçats de dissabte i diumenge.

Divendres, la Jennerstier 2020 va arrencar am la disputa de la Vertical Race. En categoria Sènior, Sergi Casabella va assolir la 36a posició en un temps de 22’13” i a tan sols un 14,81% del primer classificat, el suís Werner Marti. El segon andorrà en travessar la línia de meta va ser Carles Serra amb un temps de 22’52” i 46a posició. El tercer senior andorrà va ser David Albós amb un temps de 23’03” i la 48a posició.

En categoria júnior, Marcel Prat va realitzar una espectacular cursa acabant la Vertical Race en una molt bona 14a posició amb un temps de 23’08”, a tan sols un 11,93% del primer classificat, el suís Aurélien Gay.

Dissabte va arribar el torn de la prova més llarga, exigent i tècnica del cap de setmana, la Individual Race. El millor andorrà de la prova, tal com va passar en la prova vertical va ser Sergi Casabella marcant un temps de 1h23’15”, en 39a posició senior i 13a posició espoir. Gerber Martin, més recuperat, va realitzar una cursa molt constant, travessant la línia de meta marcant un temps de 1h23’51”, en 43a posició. David Albós i Carles Serra van quedar en 52a i 53a plaça respectivament. Albós amb un temps de 1h27’55” i Serra va arribar a la línia de meta amb un temps de 1h29’42”, en 18a posició espoir.

En categoria júnior, Marcel Prat va donar el seu màxim tot i estar una mica carregat de la Vertical, va acabar en 25a posició i en un temps de 1h29’08”.

Finalment, aquest matí s’ha disputat la darrera cursa de la Jennerstier World Cup, la Sprint. Xavi Comas, seleccionador nacional ha destacat que els esquiadors estaven fisicament cansats de l’esforç fet en els dos dies anteriors però, tot i això, han sortit a donar el seu màxim. Cap dels esquiadors nacionals ha pogut passar les rondes de qualificació. Sergi Casabella ha assolit la 39a posició, Gerber Martín ha travessat en la 42a, Carles Serra en la 51a i David Albós en la 52a. Marcel Prat, en categoria júnior, tampoc s’ha pogut qualificar i ha finalitzat en 29a plaça.

 

LINK RESULTATS 

LINK IMATGES D’INTERÉS