SERGI CASABELLA I GERBER MARTIN S’IMPOSEN A LA SKIMO4 DE LA SPORTIVA ANDORRA SKIMO

SERGI CASABELLA I GERBER MARTIN S’IMPOSEN A LA SKIMO4 DE LA SPORTIVA ANDORRA SKIMO

Principat d’Andorra, 23 de febrer de 2020. Aquest cap de setmana, s’ha disputat La Sportiva Andorra Skimo, una de les proves més esperades i populars de la temporada, puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya.

Sergi Casabella, Gerber Martin, Marcel Prat i Adrià Bartumeu han estat els esquiadors de l’equip nacional que han pres part, aquest matí de la Skimo4.

Euan Prieto, Xavi Areny i Andrea Sinfreu, amb companys d’equip diferents, han estat els únics representants en completar la Skimo10.

Per finalitzar, Oriol Olm ha disputat la Skimo2, una cursa per a les categories júnior que celebra la seva segona edició.

Sergi Casabella i Gerber Martin han estat els guanyadors de la Skimo4, completant els 40 kilòmetres amb un temps de 5h i 10 minuts. Ambdós representants de l’equip nacional han realitzat una espectacular cursa, donant el seu màxim des del primer kilòmetre. Gerber i Casabella han format un equip molt competitiu, factor que els ha permès liderar la cursa en tot moment. En finalitzar, ambdós esportistes s’han mostrat molt contents amb el resultat obtingut i amb les sensacions que han tingut en tot el recorregut.

Marcel Prat i Adrià Bartumeu han completat el recorregut en un temps de 6h i 1 minut, quedant en quarta plaça per equips.

En la prova més dura del cap de setmana, la Skimo10, tant Xavi Areny com Euan Prieto han sofert problemes físics i tècnics respectivament i han hagut d’abandonar la cursa en el segon dia de competició.

Andrea Sinfreu, que ha competit amb el seu pare, ha finalitzat el recorregut en 7h i 26 minuts. Per finalitzar, Oriol Olm ha aconseguit una meritòria 2a plaça a la Skimo2, completant els 14 kilòmetres en un temps d’una hora i 49 minuts, fent tàndem amb el francès Meire Benezet. 


Link imatges d’interès: https://bit.ly/2y81hjf

Link classificacions: https://bit.ly/3dxzV6z