FERRAN TEIXIDÓ I LAIA SEBASTIÀ S’IMPOSEN A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA 2019-2020

FERRAN TEIXIDÓ I LAIA SEBASTIÀ S’IMPOSEN A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA 2019-2020

Principat d’Andorra, 26 de març de 2020. La Federació Andorrana de Muntanyisme va donar per finalitzada, fa dues setmanes, la temporada d’esquí de muntanya i en conseqüència, La Park Piolets Copa d’Andorra 2019-2020 també ha finalitzat abans d’hora, cancel·lant les dues darreres proves de la temporada que quedaven pendents de disputar-se: La Font Blanca, organitzada per l’Esquí Club d’Ordino Arcalís (ECOA) i la Travessa Ransol- La Serrera, organitzada pel Soldeu Esquí Club (SEC). En total, s’han pogut celebrar 6 curses d’un gran nivell competitiu i participatiu entre els mesos de desembre i març. Les proves realitzades han estat les següents: La Nocturna del Pas de la Casa, La Cronoescalada de Grandvalira, Les 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, La Comapedrosa World Cup, la Grandvalira Skimo 6 i l’Altitud Skimo/ Banc Sabadell Skimo 2. 

En categoria masculina, el guanyador de la classificació general de la Park Piolets Copa d’Andorra ha estat el veterà Ferran Teixidó que ha disputat totes les proves del calendari assolint uns molts bons resultats. Sergi Casabella ha assolit la segona posició del rànquing havent participat a tres de les sis proves possibles però aconseguint dues primeres posicions i una segona. Gerber Martín ha estat el tercer classificat havent participat en les mateixes proves que Casabella i aconseguint tres segones posicions. 

En categoria femenina, Laia Sebastià s’ha endut la primera plaça havent participat en 5 de les 6 proves disputades, quedant sempre en segona o tercera posició. L’han acompanyat al podi general de la Park Piolets Copa d’Andorra Queralt Riba, amb quatre proves disputades i Fátima De Diego, amb tres proves completades. 

A causa de la situació d’emergència sanitària que s’està vivint al país, la Federació Andorrana de Muntanyisme ajorna indefinidament l’entrega de premis de la Park Piolets Copa d’Andorra, que se celebrarà un cop es tinguin les garanties sanitàries corresponents.


Link d’imatges d’interès: https://bit.ly/3aooSuv

Link de classificació final: https://bit.ly/2UL861M