LA XXXII MULTISEGUR COPA D’ANDORRA DE CURSES DE MUNTANYA PRESENTA UN PRIMER CALENDARI DE CURSES

LA XXXII MULTISEGUR COPA D’ANDORRA DE CURSES DE MUNTANYA PRESENTA UN PRIMER CALENDARI DE CURSES

Principat d’Andorra, 14 d’abril de 2020. Avui, la Federació Andorrana de Muntanyisme presenta el primer calendari provisional de la XXXII Multisegur Copa d’Andorra de curses de muntanya 2020. L’emergència sanitària que Andorra està vivint, a causa del Covid-19, ha obligat la Federació a treballar, conjuntament amb els organitzadors i clubs, en un calendari provisional que podria sofrir modificacions en funció de com evolucioni la pandèmia i sempre tenint en compte les recomanacions específiques del Govern d’Andorra pel que fa a les celebracions d’actes esportius. 

La Multisegur Copa d’Andorra arrancarà el pròxim 26 de juliol amb la seva prova més internacional: La Skyrace Comapedrosa i la Skyrace Arinsal. La novetat d’aquesta edició és la incorporació d’una nova prova: La Sportiva Andorra Trail, una cursa per etapes i per equips que es disputarà els dies 5,6 i 7 de setembre. 

La tercera cursa del calendari serà la Casamanya Extrem, organitzada per l’Esquí Club d’Ordino Arcalís, i que tindrà lloc el pròxim 3 d’octubre. La Jorma Urban Trail, organitzada pel Comú d’Escaldes-Engordany, finalment es disputarà el 10 d’octubre. El següent cap de setmana, el 18 d’octubre, el Comú d’Encamp organitzarà La Travessa d’Encamp i la darrera prova del calendari provisional serà la Vertical Vallnord CPA que tindrà lloc el 24 d’octubre. 

Cal destacar que encara s’està treballant per a fixar una nova data per a La Marató de les Valls de Canillo així com per la Vertical dels Isards organitzada pel Soldeu Esquí Club. Malauradament també hem de comunicar que les següents proves no es disputaran i per tant quedaran ajornades fins al 2021: La Nit de la Gallina, la cursa Sant Bernabé i la Marató dels Cims.