LA FAM PRESENTA L’EQUIP NACIONAL DE CURSES DE MUNTANYA 2020 AMB NOVES INCORPORACIONS

LA FAM PRESENTA L’EQUIP NACIONAL DE CURSES DE MUNTANYA 2020 AMB NOVES INCORPORACIONS

 Oscar i Marc Casal tornaran a liderar un conjunt de corredors amb molt de potencial i consolidat 

Sabrina Solana, Pere Riba i Arnau Soldevila són les noves incorporacions d’enguany, després de demostrar un gran rendiment en les proves disputades amb anterioritat 

 

 Principat d’Andorra, 23 d’abril de 2020. La Federació Andorrana de Muntanyisme inicia una nova temporada de curses de muntanya en unes circumstàncies inèdites i complicades a causa de la crisi sanitària que s’està vivint arreu el món. Malgrat aquesta situació, Carlo Ferrari, director tècnic de la FAM i Fabrizio Gravina, seleccionador nacional, han seguit treballant per definir quins seran els corredors que formaran part de l’equip nacional de curses de muntanya per aquesta temporada atípica. 

L’equip d’enguany estarà format per Òscar Casal i Marc Casal en la categoria sènior N1, per Arnau Soldevila en categoria júnior N2 i per Sintu Vives, David Méndez, Carlos Fernández, Imma Parrilla, Julio Rodrigues, Sabrina Solana i Pere Riba en categoria sènior N3. 

Les noves incorporacions són una excel·lent notícia per a l’equip nacional i per la Federació. Arnau Soldevila passa a ser un corredor plenament integrat a l’equip nacional després d’assolir uns bons resultats a les competicions europees i completar una temporada d’hivern amb un estat de forma òptim. Soldevila entrarà a competir en categoria N2. Sabrina Solana és una de les grans novetats d’aquesta temporada després dels grans resultats obtinguts l’any passat en curses de llarga distància. Pere Riba és la darrera incorporació destacada d’aquesta temporada gràcies als bons resultats obtinguts en les últimes proves disputades entre el que destaca el resultat aconseguit a la Skyrace Comapedrosa 2019. Solana i Riba entraran a competir en la categoria N3, juntament amb el gran gruix de l’equip nacional. 

El seleccionador nacional ha destacat que, per a tots els corredors, la situació de confinament total a causa del Covid-19 ha estat una situació molt complicada perquè no han pogut mantenir el seu estat de forma. Gravina ha afegit que no han pogut realitzar una preparació física específica però està satisfet perquè tot l’equip segueix estant molt motivat per iniciar la temporada 2020, malgrat no saber quan podrà començar. 

Durant la quarantena, tot l’equip nacional, sota la supervisió virtual de Gravina, s’han focalitzat a mantenir el seu volum muscular amb exercicis específics de potència i força. D’altra banda, en la mesura que ha estat possible, s’ha treballat la base aeròbica amb la cinta de córrer o la bicicleta, depenen de la maquinària que cadascú tenia a casa. 

 


Enllaç per a descarregar els vídeos dels corredors: 

https://bit.ly/2Vwhc4o