ARNAU SOLDEVILA FIRMA UNA EXCEL·LENT SEGONA POSICIÓ A LA 37a EDICIÓ DE LA OTSO TRAVESSA D’ENCAMP

ARNAU SOLDEVILA FIRMA UNA EXCEL·LENT SEGONA POSICIÓ A LA 37a EDICIÓ DE LA OTSO TRAVESSA D’ENCAMP

Principat d’Andorra, 19 de juliol de 2020. Aquest matí s’ha celebrat, a la parròquia d’Encamp, la primera cursa de la temporada i que puntua per a la Multisegur Copa d’Andorra 2020. La OTSO Travessa d’Encamp s’ha disputat sense incidències i respectant les mesures obligatòries decretades pel Govern d’Andorra. La sortida, per tal d’evitar aglomeracions, s’ha realitzat de forma individual i tots els participants han tingut l’obligació de dur la mascareta per a completar qualsevol dels tres recorreguts disponibles. Cal recordar que, en categoria sènior, l’únic recorregut puntuable per a la Copa d’Andorra era el de 21,880 kilòmetres i 1.480 metres de desnivell positiu.

Jordi Alís, en categoria masculina, i Núria Gil, en categoria femenina, han estat els guanyadors de 37a edició de la OTSO Travessa d’Encamp. Alís ha completat la distància llarga en tan sols 2h14’20. Gil ha travessat la línia de meta marcant un temps de 2h44’46.

Arnau Soldevila ha realitzat una excel·lent cursa, travessant la línia de meta en segona posició en un temps de 2h14’44. El jove corredor de la FAM, en finalitzar el traçat, ha destacat que ha tingut molt bones sensacions des de l’inici. S’ha mostrat molt content de la segona plaça obtinguda en la primera cursa post Covid-19 i ja està amb ganes de seguir competint.

Sabrina Solana ha firmat una molt bona actuació en la seva primera cursa com a membre de la Federació Andorrana de Muntanyisme. Solana ha quedat en quarta posició marcant un temps de 2h57’27. La corredora de la FAM s’ha mostrat molt satisfeta de la cursa que ha realitzat, tenint bones sensacions tant en la pujada com en la baixada, on ha pogut gaudir perquè hi havia trams molt tècnics.

Carlos Fernández ha donat el seu màxim en tot moment, realitzant una cursa de menys a més i travessant la línia de meta en 8a plaça, marcant un temps de 2h27’50. Per la seva part, David Méndez també ha tornat a la competició, després d’una temporada ben atípica a causa de la Covid-19. El corredor veterà de la FAM ha fet un molt bon paper, arribant uns segons després de Fernández, marcant un temps de 2h29’06 i quedant dins del TOP10 i en segona posició en categoria Veterà.


Imatges d’interès 

Classificació