LA SPORTIVA ANDORRA TRAIL. Multisegur Copa d'Andorra 2020.

LA SPORTIVA ANDORRA TRAIL. Multisegur Copa d'Andorra 2020.

ÒSCAR I MARC CASAL S’IMPOSEN A LA SPORTIVA ANDORRA TRAIL, SEGONA CURSA DE LA MULTISEGUR COPA D’ANDORRA 2020

Principat d’Andorra, 6 de setembre de 2020. Aquest cap de setmana, s’ha disputat entre les muntanyes de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, la segona cursa dins de la Multisegur Copa d’Andorra 2020: La Sportiva Andorra Trail. La segona edició d’aquesta prova per etapes s’ha celebrat complint totes les mesures de seguretat i sanitàries.

Així doncs, tots els participants havien de dur la mascareta en la línia de sortida, arribada i avituallaments, les sortides d’ambdós dies s’han realitzat de manera individual (per equips), els familiars i/o amics no podien accedir a les zones de sortida i arribada per tal d’evitar aglomeracions i travessar la línia de meta sense mascareta suposava una penalització de deu minuts en el temps assolit.

En la primera etapa, anomenada La Braibal, els corredors van haver de completar 29 kilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu amb sortida a la part alta d’Escaldes-Engordany i arribada a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. La segona etapa disputada avui, sota el nom de La Carroi, ha tingut un recorregut de 33 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada a Escaldes-Engordany. En total, els participants han completat 62 kilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu.

Òscar i Marc Casal han estat els guanyadors d’ambdues proves. Dissabte, els germans van completar el circuit en 4h00’53”. En finalitzar, es van mostrar molt contents i amb bones sensacions malgrat que no arribar a trobar el ritme de competició a causa de les sortides individuals. Els corredors de la FAM també ha travessat la línia de meta en primera posició avui, finalitzant el recorregut en un temps de 3h38’10”. En total han completat el circuit en 7h39’03”. Els segons classificats han estat Javier Barea i Raul Guillen amb un temps total de 8h06’47”. Els han acompanyat al podi, en tercera posició, Ignasi Ferrer i Albert Llonch amb un temps total de 8h16’25”.

En categoria femenina, les guanyadores han estat Queralt Riba i Roser Español, que s’han imposat en les dues etapes de La Sportiva Andorra Trail. La Braibal van completar-la en 4h47’29” i avui, La Carroi en un temps de 4h28’25”. En total, han completat les dues etapes en 9h15’54”. Sabrina Solana i Clàudia Tremps han travessat, ambdós dies, la línia de meta en segona posició. Ahir, les corredores van marcar un temps de 5h06’26 i avui han arribat a meta assolint un temps de 4h09’09”. Les terceres classificades han estat Montse Martínez i Núria Domíngez amb un temps total de 10h07’53”.

Cal destacar que Sabrina Solana continua mantenint la samarreta OTSO Líder Andorrà i Marc i Òscar Casal són els nous líders en aquesta nova classificació per als millors andorrans dins la Multisegur Copa d’Andorra 2020.

 

2020-9-5i6 Classificació La Sportiva Andorra Trail

Imatges d’interès