L’EQUIP NACIONAL D’ESQUÍ DE MUNTANYA S’ESTRENA AMB BONES SENCACIONS A LA ADAMELLO WORLD CUP

L’EQUIP NACIONAL D’ESQUÍ DE MUNTANYA S’ESTRENA AMB BONES SENCACIONS A LA ADAMELLO WORLD CUP

Principat d’Andorra, 20 de desembre de 2020. Aquest cap de setmana, s’ha disputat la primera prova del calendari internacional d’esquí de Muntanya, la Adamello World Cup. Nou mesos després, sis corredors de l’Equip Nacional han pogut tornar a la competició, participant en les dues proves que es disputaven: la Sprint i la Vertical Race. El municipi Italià de Ponte di Legno ha estat l’indret on Oriol Olm en categoria U20 i David Pérez, David Albós, Gerber MarRn, Sergi Casabella i Adrià Bartumeu en categoria sènior han pogut testar com es troben físicament en un inici de temporada atípic a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Ahir, dissabte 19 de desembre, es va disputar la prova Sprint. Una modalitat ràpida on els corredors ho han de donar tot en molt pocs minuts. En categoria Sub-20, Oriol Olm va realitzar una molt bon recorregut classificant-se en 8a posició en un temps de 3 minuts i 23 segons.

En categoria sènior, David Pérez va ser el corredor nacional que va marcar un millor resultat, classificant-se en 40a plaça amb un crono de 4 minuts i 11 segons. A tan sols un segon, va classificar-se Gerber Martin, aconseguint la 42a posició. Sergi Casabella i Adrià Bartumeu, que també entraven en la categoria Sub-23, van posicionar-se en 45a i 46a posició respectivament amb un temps de 4 minuts 18 segons per a Casabella i 4 minuts i 24 segons per a Bartumeu. Finalment, David Albós va completar el traçat en un temps de 4 minuts i 36 segons, acabant en la 50a plaça.

Avui, s’ha disputat la prova Vertical on tots els nostres corredors han estat a la línia de sortida. Oriol Olm, en categoria Sub-20 ha realitzat una excel·lent pujada assolint la 10a posició, a tan sols un 5,84% del primer classificat, l’austríac Paul Verbnjak. Cal destacar que Olm ha competit ambdós dies en una categoria superior a la seva (Sub-18).

Sergi Casabella ha estat el millor sènior en completar la Vertical marcant un temps de 26’44”, a només un 12,9% del primer classificat. El següent en travessar la línia d’arribada ha estat Gerber Martin, dotze segons més tard que Casabella i a un 13,8% del primer, l’italià Federico Nicolini. (23’40”). David Albós ha donat el seu màxim marcant un temps de 27’33”. La nova incorporació de la FAM, Adrià Bartumeu ha fet una molt bona pujada amb un crono de 27`49”. Finalment, David Pérez ha completat el traçat en un temps de 29’00”.


Imatges d’interès 

Enllaç Classificació