MARTÍ LÁZARO I LAIA SEBASTIÀ S’IMPOSEN EN LA 3 FRONTERES DYNAFIT- GRANDVALIRA

MARTÍ LÁZARO I LAIA SEBASTIÀ S’IMPOSEN EN LA 3 FRONTERES DYNAFIT- GRANDVALIRA

Principat d’Andorra, 31 de desembre de 2020. Aquest matí s’ha disputat, al sector de Grau Roig de Grandvalira, la primera prova de la temporada d’esquí de muntanya puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra 2020/2021. Més de 70 corredors han completat el recorregut de la 8a edició de la 3 Fronteres Dynafit- Grandvalira, organitzada per l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig (ECPSGR). Enguany, per raons de seguretat derivades de la Covid-19, el recorregut establert per l’organització ha estat diferent al de les passades edicions. Amb sortida a peu de pista de Grau Roig (2.100 metres d’altitud), els participants han hagut de fer front a una pujada exigent de 510 metres de desnivell positiu, amb arribada final al telecabina del Pic Blanc situat a 2630 metres d’altitud. Cal destacar que els corredors han sortit de manera individual cada 20 segons per tal de respectar les distàncies de seguretat i tenien l’obligació de dur la mascareta en espais d’espera, entre d’altres.

En categoria masculina, el primer classificat ha estat Martí Lázaro amb un temps de 24’00”. L’han acompanyat al podi el francés Titouan Huige amb un temps de 24’11” i el català Jordi Alís, que ha comptetat el circuit en un temps de 24’20”.

En categoria femenina, Laia Sebastià s’ha imposat amb un temps de 30’26”. Claudia Tremp ha estat la segona classificada amb un temps de 31’14”. La tercera classificada ha estat Imma Parrilla amb un temps de 31’56”.

La Federació Andorrana de Muntanyisme ha aprofitat la primera prova disputada per fer l’entrega de premis als guanyadors de la Park Piolets Copa d’Andorra 2019/2020, acte que es va haver de cancel·lar al mes de març a causa del confinament domiciliari provocat per la crisi sanitària de la Covid-19. En categoria femenina, sumant les 6 proves que es van poder disputar, Laia Sebastià va ser la guanyadora de l’edició. La van acompanyar al podi Queralt Riba i Fàtima de Diego, en segona i tercera posició respectivament. En categoria masculina, Ferran Teixidó va endur-se la primera plaça. Sergi Casabella i Gerber Martín, corredors de la FAM van aconseguir la segona i tercera posició.


Enllaç Classificació

Enllaç Imatges d’interès