LAIA SEBASTIÀ I PERE RULLAN S’IMPOSEN A LA CRONOESCALADA DEL PAS DE LA CASA, SEGONA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

LAIA SEBASTIÀ I PERE RULLAN S’IMPOSEN A LA CRONOESCALADA DEL PAS DE LA CASA, SEGONA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

Principat d’Andorra, 23 de gener de 2021. Aquest matí, s’ha disputat al Pas de la Casa la segona prova del calendari de la Park Piolets Copa d’Andorra. La XXIV Cronoescalada del Pas de la Casa, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, és una prova tradicionalment nocturna, però que enguany, s’ha adaptat a les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la crisi sanitària de la Coivid-19 i s’ha disputat de dia. Una seixantena de corredors han participat en la segona vertical del calendari i han hagut de fer front a una pujada exigent des del poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) fins al Coll Blanc amb un desnivell positiu de 420 metres.

En categoria femenina, Laia Sebastià ha tornat a imposar-se amb un temps de 21’55”. La primera plaça, però, s’ha decidit a darrer segon perquè la segona classificada, Monnet Clarisse ha travessat la línia de meta un segon després de Sebastià, amb un temps total de 21’56”. Les ha acompanyat al podi Queralt Riba. La catalana ha travessat la línia de meta en un temps total de 23’01”.

En categoria masculina, Pere Rullan s’ha endut la victòria amb un temps final de 16’08”. El català Jordi Alís ha travessat la línia de meta quasi un minut després amb un crono de 17’01”. Martí Lazaro ha estat el tercer classificat, després de lluitar per la segona plaça fins al darrer segon. Lazaro ha realitzat la vertical en un temps de 17’02”.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès