FÀTIMA DE DIEGO I PERE RULLAN S’IMPOSEN A LA CRONOESCALADA L’ÀLIGA GRANDVALIRA- LA SPORTIVA, TERCERA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

FÀTIMA DE DIEGO I PERE RULLAN S’IMPOSEN A LA CRONOESCALADA L’ÀLIGA GRANDVALIRA- LA SPORTIVA, TERCERA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

Principat d’Andorra, 6 de febrer de 2021. Aquest vespre, s’ha disputat a la mítica pista Àliga d’El Tarter, la tercera prova del calendari de la Park Piolets Copa d’Andorra. La 6a edició Cronoescalada L’Àliga Grandvalira- La Sportiva, organitzada per Soldeu Esquí Club, ha estat nocturna i gràcies a la bona organització, s’ha pogut disputar sense incidents, adaptant-se a les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la crisi sanitària de la Coivid-19. Una cinquantena de corredors han participat en la tercera vertical del calendari i han hagut de fer front a una pujada exigent de 760 metres positius, amb sortida des de l’Hotel Nòrdic (inici de la pista a 1.715 metres) i arribada a dalt de la pista de Copa del Món.

En categoria femenina, Fàtima de Diego s’ha imposat amb autoritat marcant un temps de 37’01”. La segona classificada ha estat la catalana Claudia Tremps i ha completat la pujada en un temps total de 39’15”. Les ha acompanyat al podi la actual líder de la Park Piolets Copa d’Andorra, Laia Sebastià. La jove andorrana ha pujat els quasi tres kilòmetres en 40’12”.

En categoria masculina, Pere Rullan s’ha tornat ha endut la victòria amb un temps final de 29’21”. Martí Lázaro l’ha acompanyat en segona posició completant la pista Àliga en 30’51”. El tercer classificat ha estat el corredor d’esquí de Muntanya de la FAM, David Albós. L’andorrà ha completat la prova en 31’10”.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès