Gerber Martin, 36è a la prova individual de la Marmotta Trophy

Gerber Martin, 36è a la prova individual de la Marmotta Trophy

Andorra la Vella, 22 de febrer 2021. Gerber Martin, esquiador de muntanya de l’equip nacional, va assolir ahir la 36a posició de la Marmotta Trophy (Val Martello, Itàlia) a la prova individual. Martin es va quedar a 16’11” del primer classificat, l’italià Matteo Eydallin que va completar la prova amb un crono d’1 h 43’27”.

Destacar que es tractava d’una prova molt dura amb tres pujades i tres baixades, gairebé 19 quilòmetres de distància i un desnivell positiu de 1.810 metres. Martin es va mostrar molt satisfet amb la feina feta i va fer una valoració molt positiva de la jornada a Itàlia: «Estic molt content perquè era una cursa molt llarga. També era molt tècnica, que això m’afavoria, però en ser més llarga costa més intentar que els primers no se’n vagin tant pel que fa als minuts. D’altra banda, no he comès cap errada, he anat de menys a més, he fet la meva estratègia i quant a la posició estic content». A més, va afegir que era «una cursa com feia temps que no corria per les seves característiques, sense cap estació d’esquí, molt salvatge i envoltat de cims de més de 3.000 metres».

La prova era puntuable per la Copa del Món. El podi el va completar Rémi Bonnet i Robert Antonioli.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç Classificació