ORIOL OLM ASSOLEIX UNA FANTÀSTICA QUARTA POSICIÓ A LA SPRINT RACE DE LA COMAPEDROSA ANDORRA WORLD CHAMPIONSHIPS

ORIOL OLM ASSOLEIX UNA FANTÀSTICA QUARTA POSICIÓ A LA SPRINT RACE DE LA COMAPEDROSA ANDORRA WORLD CHAMPIONSHIPS

Principat d’Andorra, 2 de març de gener de 2021. Aquest matí s’ha disputat, a Vallnord Pal-Arinsal, la primera de les quatre proves del calendari dels Mundials d’esquí de muntanya de la Comapedrosa Andorra World Championships. La Sprint Race es caracteritza per ser una modalitat molt ràpida on els corredors han de realitzar una primera pujada vertical fent transicions, arribar a un segon tram on s’han de calçar els esquís a la motxilla i pujar caminant i un darrer tram on s’ha de baixar esquiant passant obligatòriament per diferents portelles. Els corredors de l’Equip Nacional que ha competit en aquesta prova han estat Oriol Olm, Roger Turné, David Rogé, Max Palmitjavila i Lea Anción en categoria U18; Andrea Sinfreu en categoria U20; Laia Sebastià, Marcel Prat, Adrià Bartumeu i Sergi Casabella en categoria U23 i Xavi Areny i David Pérez en categoria sènior.

En categoria U18, Oriol Olm ha realitzat una excel·lent primera mànega completant el circuit en un temps de 3’00”, classificant-se en segona posició, a només 5” del primer corredor. El jove andorrà ha realitzat una molt bona semifinal aconseguint una lluitada plaça per a la final de la seva categoria. La mànega final ha estat molt ajustada amb un Olm molt competitiu en el primer tram de pujada i la conversió per fer el tram a peu. En els darrers metres i la baixada ha donat el seu màxim, travessant la línia de meta en meritòria quarta plaça.

En la mateixa categoria, Max Palmitjavila ha finalitzat la primera mànega en 3’30” i David Rogé en 3’32”, en 23a i 24a plaça respectivament. Roger Turné ha completat el circuit Sprint en 3’45”finalitzant en 26a posició. En categoria femenina, Lea Anción ha donat el seu màxim realitzat la prova en un temps total de 4’18” i aconseguint la 14a plaça. En categoria U20, Andrea Sinfreu ha sortit molt concentrada i ha completat la prova en 4’02”, en 10a posició.

En categoria sènior femenina, Laia Sebastià s’ha estrenat en aquesta modalitat de l’esquí de muntanya aconseguint una 26a plaça, completant el circuit en 4’10”. En categoria masculina, Xavi Areny i Sergi Casabella han estat els únics corredors que s’han classificat pels quarts de finals. Areny ho ha fet en 18a posició amb un temps de 3’26” i Casabella en 30a posició amb un temps de 3’41”. Ambdós corredors han donat el seu màxim en els quarts de finals, però no s’han pogut classificar per a les semifinals. David Pérez, Adrià Bartumeu i Marcel Prat no han pogut passar de la ronda classificatòria.


Enllaç Classificació

Enllaç Imatges