L’EQUIP NACIONAL D’ALPINISME D’ANDORRA SEGUEIX AMB ELS AVENÇOS PREVISTOS

L’EQUIP NACIONAL D’ALPINISME D’ANDORRA SEGUEIX AMB ELS AVENÇOS PREVISTOS

L’equip format per Damià Gil, Guillem Colell i el tècnic Francesc Soldevila van realitzar un estatge de quatre dies amb l’objectiu d’acumular metres i millorar la seva tècnica d’escalada en gel

 

Andorra la Vella, 15 de març 2021. Mentre s’iniciaven els Campionats del Món de la Comapedrosa WC, el nostre Equip Nacional d’Andorra d’Alpinisme (ENAA) seguien compromesos amb l’ objectiu de seguir acumulant metres i continuar millorant amb la tècnica d’escalada en gel, durant l’estatge que van realitzar del 21 al 28 de febrer a Cogne (Vall d’Aosta).

Els avenços dels integrants de l’ENAA que es van desplaçar, Damià Gil i Guillem Colell i amb ells Francesc Soldevila com a responsable tècnic, reflecteixen un clima de confiança i de valoracions sobre l’activitat, extraordinària.

Uns dies molt ben aprofitats tot i que a partir del quart dia d’estatge es van trobar amb unes cascades molt degradades degut a les altes temperatures i no van poder acabar de rematar l’estatge com estava previst.

El resum de les jornades que es van efectuar, van ser les següents:

  • Vies Inachevée conception 150 m. III 6 WI4 M
  • Pattinaggio Artistico 240 m 4
  • Lau Bij 80m 5+ i Lillaz Gully 200m 4 M4+
  • Part de la cascada “E tutto relativo” 200 m 4
  • Sector de Dry-tooling de Cogne

Francesc Soldevila concreta que els avenços de l’ENAA són clars i es determinarà aviat la destinació final per a l'”Expedició”.

Anomenem a Multisegur Assegurances i de Viladomat Esports per agrair tot seu suport.

 


Enllaç imatges d’interès