XAVI ARENY I DAVID ALBÓS S’IMPOSEN A LA CURSA BASSIERO PER EQUIPS

XAVI ARENY I DAVID ALBÓS S’IMPOSEN A LA CURSA BASSIERO PER EQUIPS

Principat d’Andorra, 16 de març de 2021. Aquest diumenge, s’ha disputat al Parc Natural d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici la 57a edició de la Cursa Bassiero, antigament coneguda com a Travessa amb esquís de la UEC de Barcelona. Xavier Areny i David Albós hi han participat pel seu compte amb una sol·licitud prèvia gestionada per la FAM i per tant, tot i ser una cursa puntuable pel Campionat de Catalunya d’esquí de muntanya, no van poder puntuar ni aparèixer en les classificacions oficials. Aquesta circumstància va estar provocada per les restriccions de l’organització envers la Covid-19, la qual només deixava participar i puntuar equips amb llicència FEEC. Malgrat l’estranya situació, Areny i Albós van imposar-se amb autoritat, travessant la línia d’arribada en primera posició en un temps de 59’06”, a dos minuts justos dels segons classificats, els catalans Pau Marin i Guillem Farriol. En total, els atletes van haver de fer front a 11 kilòmetres de recorregut i 800 metres de desnivell positiu.