LAIA SEBASTIÀ I MARTÍ LÁZARO S’IMPOSEN A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA 2020-2021

LAIA SEBASTIÀ I MARTÍ LÁZARO S’IMPOSEN A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA 2020-2021

Principat d’Andorra, 6 d’abril de 2021. La Federació Andorrana de Muntanyisme dona per tancada la temporada d’esquí de muntanya i en conseqüència, la Park Piolets Copa d’Andorra 2020-2021 també s’acaba abans del previst a causa de la cancel·lació de les dues darreres proves del calendari. L’empitjorament de la situació sanitària al país va provocar que La Travessa de les 2 Valls no se celebrés. L’Esquí Club d’Ordino Arcalís, el Soldeu Esquí Club i la FAM van prendre la decisió conjunta de no disputar ambdues curses, La Travessa Ransol- La Serrera i La Font Blanca.

La Park Piolets Copa d’Andorra 2020-2021 es tanca amb un balanç positiu malgrat la crisi sanitària que encara patim a causa de la Covid-19 i que ha afectat, per segon any consecutiu, en l’organització i disputa de moltes de les curses. En total, s’han pogut disputar tres de les set proves previstes en el calendari. Recordem que les dues proves puntuables per a la competició de La Sportiva Andorra Skimo també es van suspendre. Per tant, es van poder dur a terme, amb èxit organitzatiu i sanitari, la 3 Fronteres Dynafit- Grandvalira, la Vertical del Pas de la Casa i la Cronoescalada Diürna Grandvalira.

En categoria femenina, Laia Sebastià ha estat la guanyadora, per segon any consecutiu, de la Park Piolets Copa d’Andorra, imposant-se en dues de les tres proves disputades i firmant una tercera plaça. L’han acompanyat al podi final la catalana Clàudia Tremp i Imma Parrilla, membre de l’Equip Nacional de curses de muntanya de la FAM.

En categoria masculina, el corredor català i resident, Martí Lázaro, s’ha endut la primera posició general firmant una primera, una segona i una tercera posició. El també el català Pere Rullan i el corredor de la FAM, David Albós, han assolit la segona i tercera plaça respectivament.

A causa de la situació sanitària que estem vivint, la Federació Andorrana de Muntanyisme ajorna l’entrega de premis de la Park Piolets Copa d’Andorra 2020-2021 i, posiblement, se celebrarà coincidint amb la disputa de la primera prova de la següent edició (encara per decidir).


Enllaç classificació