ESTATGE DE L'EQUIP NACIONAL DE MUNTANYA A SIERRA NEVADA DEL 22 AL 27 D'ABRIL

ESTATGE DE L'EQUIP NACIONAL DE MUNTANYA A SIERRA NEVADA DEL 22 AL 27 D'ABRIL

Andorra la Vella, 23 d’abril de 2021. Les muntanyes de Sierra Nevada són l’escenari escollit, durant aquests dies, pels entrenaments de molts atletes professionals, entre els quals, des del 22 d’abril s’hi troba el nostre equip nacional de la FAM, format per Oscar Casal, Marc Casal, Pere Riba, Arnau Soldevila, Sintu Vives, Carlos Fernandez, David Méndez i Imma Parrilla. Una part de l’Equip Nacional d’enguany, realitzaran durant una setmana de concentració, diferents entrenaments al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada i el seu entorn.

Tot just fa un any la situació era ben diferent a la d’ara, amb unes limitacions que impossibilitaven mantenir i treballar les condicions físiques tal i com l’esport d’èlit exigeix. Per aquest motiu, l’equip nacional de curses de muntanya amb el seleccionador Fabrizio Gravina al capdavant, no han descansat en tot l’any, emprant tots els recursos que han tingut a l’abast per aconseguir les seves fites previstes.