L’EQUIP NACIONAL DE CURSES DE MUNTANYA 2021 S’ESTRENA A LA MÁGINA SKYRACE

L’EQUIP NACIONAL DE CURSES DE MUNTANYA 2021 S’ESTRENA A LA MÁGINA SKYRACE

Principat d’Andorra, 1 de maig de 2021. Aquest matí, part de l’Equip Nacional de curses de muntanya ha arrencat la temporada participant en la prova Vertical dins la Mágina Skyrace i puntuable pel Campionat d’Espanya. La petita comarca de Jaén ha acollit una cursa curta però molt exigent on els corredors havien de fer front a 2,7 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1.000 metres. La sortida s’ha situat a plaça del poble d’Albanchez i l’arribada al Pic d’Aznaitín. Laia Sebastià, Imma Parrilla, Euan Prieto, Arnau Soldevila, Carlos Fernández i David Méndez han estat els representants andorrans en ser presents a una línia de sortida que respectava les mesures de seguretat i sanitàries obligatòries derivades de la crisi sanitària de la Covid-19.

En categoria femenina, Laia Sebastià ha completat la seva primera prova fora d’Andorra en 49’10” i 38a posició absoluta. Imma Parrilla ha travessat la línia de meta en un temps de 51’12” en 49a posició.

En categoria masculina, Arnau Soldevila ha estat el millor andorrà finalitzant en 16a posició general i 3a posició en categoria promesa. Soldevila ha completat el circuit en 36 minuts i dos segons. David Méndez ha realitzat una molt bona cursa completant la Vertical en 45a posició en un temps de 38’18”. Un minut i sis segons després ha travessat la línia de meta Carlos Fernández. Finalment, Euan Prieto, ha completat la primera prova de la temporada en 39’41”.


Enllaç imatges d’interés

Enllaç classificacions