ELS GERMANS CASAL I ROSER ESPAÑOL S’IMPOSEN A LA 2A EDICIÓ DE LA NIT DE LA GALLINA, PRIMERA PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

ELS GERMANS CASAL I ROSER ESPAÑOL S’IMPOSEN A LA 2A EDICIÓ DE LA NIT DE LA GALLINA, PRIMERA PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

Principat d’Andorra, 22 de maig de 2021. La 34a edició de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 ha arrencat aquest vespre amb la primera prova del calendari, La Nit de la Gallina, organitzada pel Club Esportiu Sanlòria.

La segona edició d’aquesta prova nocturna ha ofert als quasi 70 participants la possibilitat d’escollir entre dues distàncies. En la primera cursa, els corredors havien de completar 9,8 kilòmetres i 450 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. Aquesta distància podia realitzar-se en format caminada popular. La segona prova era d’una exigència més elevada amb 19,8 kilòmetres de distància i 1.800 metres de desnivell positiu, passant per diferents colls i punts emblemàtics de la parròquia com Coll de Jou, el Coll de la Gallina (punt més alt) així com el camí de Rocafort.

En la distància llarga, en categoria femenina, Roser Español s’ha imposat en un temps final de 2 hores, 39 minuts i 9 segons. Silvia Puigarnau ha arribat a la plaça de la Germandat en segona posició amb un temps de 2 hores, 41 minuts i 38 segons. La corredora de la FAM, Imma Parrilla, ha completat el podi femení amb un temps de 2 hores, 46 minuts i 28 segons.

En categoria masculina, Òscar i Marc Casal s’ha imposat amb autoritat completant els quasi 20 kilòmetres en un temps total de 2 hores 9 minuts i 56 segons. Els germans han travessat la línia de meta junts, assolint la primera i segona posició compartida. Carlos Fernández els ha acompanyat al podi en tercera posició, finalitzant la distància llarga en un temps de 2 hores, 14 minuts i 32 segons. Els tres corredors de l’Equip Nacional de curses de muntanya de la FAM s’han mostrat molt contents de la cursa realitzada, donant el seu màxim i arrencant la temporada a Andorra de la millor manera possible.

En la distància curta de quasi 10 kilòmetres, el jove corredor Max Palmitjavila s’ha imposat en un temps total de 46’54”. Antonin Pinchon i Marc Casanovas han completat el podi travessant la línia de meta en un temps final de 48’53” i 50’26” respectivament.

En categoria femenina, Lea Anción ha arribat al centre de Sant Julià de Lòria en primera posició amb un temps de 52 minuts i 39 segons. Anna Carné ha assolit la segona plaça amb un temps de 52 minuts i 42 segons. Eva Gispert ha completat el podi amb un temps final de 1h’07’35”.


Enllaç: classificació

Enllaç: imatges d’interès