LAIA SEBASTIÀ I MARC CASAL S’IMPOSEN EN LA 5A EDICIÓ DE LA CURSA SANT BERNABÉ, 3A PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

LAIA SEBASTIÀ I MARC CASAL S’IMPOSEN EN LA 5A EDICIÓ DE LA CURSA SANT BERNABÉ, 3A PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

Principat d’Andorra, 12 de juny de 2021. Aquest matí s’ha disputat la tercera prova del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021. La cinquena edició de la cursa Sant Bernabé ha estat diferent de les edicions passades perquè ha deixat de ser una prova 100% vertical. Enguany, els participants han hagut de fer front a un recorregut circular amb 11,4 kilòmetres de distància i 950 metres de desnivell positiu. La sortida i l’arribada s’ha situat a la part alta del berenador de La Comella. En total, hi han pres part 42 corredors, tenint en compte les diferents franges d’edat disponibles.

En categoria masculina absoluta O19, Marc Casal ha travessat la línia de meta en primera posició en un temps final de 1h06’48”. La segona posició ha estat per a Carlos Fernández amb un temps total de 1h10’12”. David Méndez els ha acompanyat al podi aconseguint la tercera posició i completant el traçat de quasi 12 kilòmetres en 1h11’23”. Els tres corredors de l’equip nacional s’han mostrat molt satisfets al finalitzar la cursa i segueixen sumant kilòmetres de cara als compromisos internacionals de les pròximes setmanes.

En la categoria femenina absoluta O19, Laia Sebastià s’ha imposat en aquest circuit circular travessant la línia de meta en un temps total de 1h27’37”. La també corredora de la FAM, Imma Parrilla ha finalitzat en segona posició marcant un crono de 1h27’41”. Ambdues corredores han arribat amb tres segons de diferència i disputant-se la primera plaça en els darrers metres. Eva Puigdemasa ha estat la tercera classificada amb un temps de 1h38’25”.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès