ARNAU SOLDEVILA FINALITZA L’OLLA DE NÚRIA EN 46a POSICIÓ, PROVA PUNTUABLE PER A LES GOLDEN TRAIL SERIES BY SALOMON

ARNAU SOLDEVILA FINALITZA L’OLLA DE NÚRIA EN 46a POSICIÓ, PROVA PUNTUABLE PER A LES GOLDEN TRAIL SERIES BY SALOMON

Principat d’Andorra, 13 de juny de 2021. Aquest matí, Arnau Soldevila i Pere Riba, corredors de l’Equip Nacional de curses de muntanya 2021 han estat en la línia de sortida de la primera cita internacional de la temporada establerta en el calendari de la FAM. Ambdós corredors han participat a la mitja marató de l’Olla de Núria, prova mundialment coneguda, puntuable per a les Golden Trail Series by Salomon. Els corredors han hagut de fer front a un traçat molt tècnic amb 21 kilòmetres de distància i més de 2.000 metres de desnivell positiu.

Arnau Soldevila ha donat el seu màxim des de l’inici malgrat tenir davant corredors que formen part de l’elit mundial del trailrunning. Soldevila s’ha mostrat molt concentrat i motivat en tot moment, podent rebaixar en 6 minuts la seva marca personal, aconseguida en la seva darrera participació. Finalment, ha completat els 21 kilòmetres en 2 hores i 30 minuts justos, travessant la línia de meta en 46a posició de la general masculina.

Per la seva part, Pere Riba ha anat de menys a més en una cursa molt exigent, amb trams de gran dificultat. Riba s’ha estrenat aquesta temporada travessant la línia de meta en 2 hores i 48 minuts i firmant una 82a posició en la classificació general masculina.

El podi d’aquesta 14a edició ha estat format per Stian Angermund, Remi Bonnet i Davide Magnini. Angermund ha batut el rècord de Kilian Jornet aconseguit l’any 2009, travessant la línia de meta en 2h04’06”.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificació