L’equip d’Escalada torna a casa amb espectaculars resultats del Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc

L’equip d’Escalada torna a casa amb espectaculars resultats del Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc

Laia Taulats i Marc Esteban pugen al primer i segon calaix respectivament en la categoria Sub-16 

Nicolau Taulats i Josep Ma. Samso, aconsegueixen la 3a. i 4a. posició respectivament en la categoria Sub-12

 

Andorra la Vella, 12 de juliol. Dissabte passat l’equip nacional d’escalada va participar al Campionat de Catalunya d’Escalada en bloc que es va celebrar  a la sala Ingravita d’Igualada. 

Els blocs van estar molt variats, alguns d’ells més enfocats en l’equilibri, la coordinació, l’escalada en desplom o en passos dinàmics.

El sistema que es va realitzar pel Campionat va estar el mateix per a totes les categories Sub-12, Sub-14, Sub-16, Sub-18, Sub-20, Absoluta i Veterans.

Abans de les classificatòries els escaladors van tenir 2 minuts per visualitzar cada un dels cinc blocs preparats per als equipadors. Cada categoria va tenir entre 50 i 30 minuts (depenent del nombre de participants en la categoria) per realitzar els 5 blocs i els sis millors van poder passar a les finals. 

Finalment, els classificats per la final van haver de realitzar els 4 últims blocs en 4 minuts com a màxim cadascun i a vista, és a dir, sense haver-los vist mai anteriorment.

 

Classificacions

De la categoria Sub-12 masculina, Alex Ryback va quedar a les portes de passar a la final, en 7a. posició de les classificatòries. Nicolau Taulats i Josep Ma. Samso van passar a la final quedant 3er i 4rt respectivament a la prova.

De la Sub-14 femenina, Maissane Poulain va quedar en 7a. posició de les classificatòries quedant a les portes de passar a la final.

En la categoria Sub-16 Laia Taulats i Marc Esteban van donar el seu màxim en les classificatòries i van aconseguir passar a la final sense dificultats. Taulats va resultar guanyadora, mentre que Marc Esteban, va aconseguir una fantàstica 2a posició a la final.

Pel que fa a  la categoria Absoluta, Joan Carles Mourelo, i Noam Goldin van passar les classificatòries i finalment van quedar 12è i 9è a la final respectivament.


ENLLAÇ IMATGES D’INTERÈS

Crèdits imatges: Oriol Taulats i Noam Goldin