ARIADNA FENES I SERGI CASABELLA S’IMPOSEN A LA 9a EDICIÓ DE LA VERTICAL DELS ISARDS, 9a PROVA DINS LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

ARIADNA FENES I SERGI CASABELLA S’IMPOSEN A LA 9a EDICIÓ DE LA VERTICAL DELS ISARDS, 9a PROVA DINS LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

Principat d’Andorra, 28 d’agost 2021. Aquest matí, s’han disputat a la parròquia de Canillo, la novena edició de la Vertical dels Isards, organitzada íntegrament pel Soldeu Esquí Club. Enguany, la novena prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 s’ha realitzat en horari de matí per les males condicions meteorològiques previstes al vespre.

Els participants de les categories sènior i juvenil (U19 i U18) han hagut de completar un recorregut 100% vertical de cinc kilòmetres de distància i quasi 1.000 metres de desnivell positiu amb sortida al centre del poble de Canillo i arribada al punt més alt del Forn de Canillo, dins l’estació d’esquí de Grandvalira. Les categories Cadet (U12,14 i 16) han realitzat un traçat similar amb sortida a Canillo i arribada al Mont Màgic amb quasi dos kilòmetres de distància i 570 metres de desnivell positiu.

En la categoria masculina, el guanyador ha estat l’esquiador de la FAM Sergi Casabella, que ha completat la Vertical en un temps final de 39’47”. L’ha seguit de ben a prop el també corredor de la FAM, Òscar Casal que ha arribat a la part alta del Forn amb un crono final de 40’10”. Oriol Olm ha estat el tercer classificat, completant un podi 100% d’atletes de la FAM en un temps final de 43’24”.

En categoria femenina, Ariadna Fenes ha estat clara guanyadora de la prova, arribant a la línia de meta en un temps de 49’54”. La segona classificada ha estat Silvia Puigarnau amb un crono de 50’32”. Finalment, Roser Español ha completat aquest podi femení recorrent els quasi cinc kilòmetres verticals en un temps de 53’54”.


Enllaç classificació

Enllaç Imatges d’interés