L’equip d’Escalada juvenil de la FAM competeix a la segona prova de la Copa d'Espanya de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021

L’equip d’Escalada juvenil de la FAM competeix a la segona prova de la Copa d'Espanya de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021

Laia Taulats entre les 5 millors de la categoria Sub16 femenina

Andorra la Vella, 12 de setembre 2021. L’equip juvenil d’escalada ha competit a la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021 que enguany ha celebrat la seva segona prova aquest cap de setmana de l’11 i 12 de setembre donant continuïtat a la primera prova realitzada en Climbat X-Madrid. Els joves escaladors que hi han pres part han estat Laia Taulats i Marc Esteban en categoria Juvenil Sub-16, i en categoria juvenil Sub-14 ha estat Maissane Poulain.

L’escenari triat per a la segona cita ha estat el CEM Escalada Climbat La Foixarda – BCN. La competició, dividida en 3 proves, ha estat coorganitzada pel Climbat i la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME).

Durant el matí del dissabte es va dur a terme totes les classificatòries de les categories sub-14 i sub-16, on Laia Taulats va aconseguir classificar-se en 2a posicióMarc Esteban va quedar en 23a posició i Maissane Poulain en 24a de les rondes classificatòries de les respectives categories, i per tant no van aconseguir entrar dins de les finals.

Avui diumege, s’han disputat les finals de totes les categories. La competició s’ha produït sense públic no obstant això, Climbat i FEDME han fet un seguiment exhaustiu de la prova mitjançant els seus canals de comunicació, generant per primera vegada un fals directe on es podria veure alguns dels assoliments dels competidors. Laia Taulats tot i donar el seu màxim, ha quedat a les portes de pujar al podi aconseguint una cinquèna posició final.

Aquests, amb la suma dels bons resultats assolits en la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat Absoluta 2021 celebrada en Climbat X-Madrid, els nostres joves s’entregaràn de valent en la tercera i darrera prova que serà la definitiva de la Copa d’Espanya de Dificultat Absoluta 2021 per concloure els resultats finals.

La pròxima cita on els nostres joves escaladors i escaladores aniran a totes serà 2 i 3 d’octubre al Climbat Saragossa, on es definiràn els campions de cada categoria de la Copa d’Espanya de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021.


ENLLAÇ IMATGES D’INTERÈS

ENLLAÇ CLASSIFICACIÓ