L’EQUIP DE CORREDORS DESPLAÇATS AL PAÍS BASC DONEN El SEU MÀXIM A LA GORBEIA SUZIEN SKYRACE

L’EQUIP DE CORREDORS DESPLAÇATS AL PAÍS BASC DONEN El SEU MÀXIM A LA GORBEIA SUZIEN SKYRACE

Andorra la Vella, 26 de setembre 2021. Aquest matí, s’ha disputat a Biskaia, la Gorbeia Suzien Skyrace, prova puntuable per a les Skyrunner World Series així com per a les Golden Trail National Series. Òscar Casal, Pere Riba, Lluis Sanvicente, Arnau Soldevila, David Méndez i Sintu Vives han pres part de la línia de sortida a les 10h del matí i han hagut de completar 31 kilòmetres de distància amb més de 2.400 metres de desnivell positiu. En el tret de sortida d’aquesta prova internacional s’han pogut veure atletes de gran nivell, nacionals i estrangers, fet que ha provocat un ritme de cursa molt ràpid des dels primers metres.

El primer andorrà a completar la prova ha estat Òscar Casal amb un temps total de 3h33’16”, en una lluitada 37a posició. El segon atleta de la FAM en arribar a meta ha estat Arnau Soldevila en un crono final de 3h40’41”, en 48a plaça. Sintu Vives ha realitzat una cursa a molt bon ritme, seguint els seus companys i finalitzant els 31 kilòmetres en 3h44’19”. Pere Riba ha travessat la línia de meta abans de complir les quatre hores de cursa, marcant un crono final de 3h55’49”. Tres minuts més tard ha entrat Lluis Sanvicente amb un temps de 3h58’21” i David Méndez ha completat la Skyrace en 4h21’18”.

 

Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificació