TERCERA POSICIÓ PER A LAIA TAULATS EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA COPA D'ESPANYA D'ESCALADA DE DIFICULTAD 2021 EN LA SEVA CATEGORÍA SUB16-F

TERCERA POSICIÓ PER A LAIA TAULATS  EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA  COPA D'ESPANYA D'ESCALADA DE DIFICULTAD 2021  EN LA SEVA CATEGORÍA SUB16-F

Andorra la Vella, 03 d’octubre 2021.  Grans emocions viscudes les d’aquest cap de setmana des del Climbat Saragossa – Torre Outlet on s’hi ha celebrat la tercera i definitiva prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat.

Un total de 227 participants han estat els que han competit aquesta temporada, dels quals les categories juvenils han estat les que han acumulat més participació en cada una de les tres proves realitzades. En total, al voltant de 180 escaladors i escaladores han viatjat fins a Saragossa per a competir en l’última prova de la copa en 2021, la que ha decidit als campions en l’especialitat de dificultat en totes les categories.

Els escaladors més joves han estat els que han obert foc durant tota la temporada de la copa. En la categoria sub-14 femenina, Maissane Poulain ha treballat de valent,  i finalment ha aconseguit una 19a posició de la general.

En la categoria sub-16 femení la temporada ha estat una mica més igualada i per Laia Taulats, aquesta tercera prova ha estat determinant per a resoldre les posicions del podi general. Finalment Laia Taulats aconsegueix el tercer calaix del podi en aquesta 3a prova i es proclama la tercera millor escaladora de la seva categoria sub16 femení a la Copa de España de Dificultad 2021. La primera classificada ha estat Ainhize Belar i la segona, Andrea Rodríguez.

En la masculina, Marc Esteban també s’ha enfrontat amb un gran nombre d’escaladors donant el seu màxim en cada una de les tres proves. El resultat final ha estat una 28a posició de la classificació general.

 

El calendari competitiu no ha acabat encara aquest 2021

El pròxim cap de setmana d’octubre se celebrarà a Escaldes Engordany la següent cita del Circuit d’Andorra d’Escalada; el 16 d’octubre a la Sala Golem d’Areny d’Amunt amb el Campionat de Catalunya de Dificultat; i a confirmar a l’últim cap de setmana del mes d’octubre conclou el Circuit d’Andorra d’Escalada de nou, a Escaldes Engordany.

 

Classificació per categories de la tercera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat 2021

Sub-14 femenina

1 Geila Macià (FEEC). 28

2 Emily Charlotte (FEEC). 24+

3 Júlia Benach (FEEC). 21+

Sub-16 masculina

1 Merlí Coromina (FEEC). TOP

2 Raúl Escribano (FEMECV). 44+

3 Xavier Carballo (FGM). 43+

Sub-16 femenina

1 Ainhize Belar (EMF-FVM). 23+

2 Andrea Rodríguez (FEXME). 21+

3 Laia Taulats (FEDERACIÓ ANDORRANA). 21+

 

CLASSIFICACIÓ GENERAL COPA D’ESPANYA DE DIFICULTAT 2021

Sub-14 femenina

1 Geila Macià (FEEC)

2 Júlia Benach (FEEC)

3 Emily Charlotte (FEEC)

Sub-16 masculina

1 Raúl Escribano (FEMECV)

2 Xabier Carballo (FGM)

3 Merlí Coromina (FEEC)

Sub-16 femenina

1 Ainhize Belar (EMF-FVM)

2 Andrea Rodríguez (FEXME)

3 Laia Taulats (FEDERACIÓ ANDORRANA)

 

ENLLAÇ CLASSIFICACIÓ DE LA TERCERA PROVA

IMATGES D’INTERÈS

ENLLAÇ CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA DE DIFICULTAD