PATRICK FRASES, NOU PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ ANDORRANA DE MUNTANYISME

PATRICK FRASES, NOU PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ ANDORRANA DE MUNTANYISME

Andorra la Vella, 29 de setembre 2021. La Federació Andorrana de Muntanyisme ha celebrat, aquesta tarda, la seva Assemblea General Ordinària amb tres objectius: aprovar els comptes de l’exercici anterior, presentar les memòries i activitats acomplertes durant la temporada 2020 i finalment, per a escollir el que ja és el nou president de la Federació Andorrana de Muntanyisme.

La nova Junta Directiva estarà, doncs, liderada per Patrick Frases que es converteix en el nou president de l’entitat esportiva. La vicepresidència seguirà sent responsabilitat de Josep Lluch, la secretaria estarà a càrrec de Nani Duró i la tresoreria de la Federació la seguirà gestionant Jesús Llanas. Els cinc vocals són Jaume Marticella, Carles Mata, David Molí, David Nogués i Francesc Poujarniscle.

En finalitzar l’Assemblea d’enguany, Frases ha volgut destacar que la nova etapa professional que avui inicia al capdavant de la FAM està basada en un projecte continuista, seguint amb la feina realitzada en els diferents mandats liderats pel traspassat Jaume Esteve.

El principal objectiu fixat en els pròxims mesos és el de tornar a establir la normalitat en tots els aspectes esportius i socials, després de dues temporades marcades per la Covid-19. El nou president de la Federació també ha afegit que un dels objectius a curt i llarg termini serà el de renovar els Equips Nacionals en totes les disciplines per tal de donar pas a les noves generacions i tenir una base sòlida de corredors, esquiadors de muntanya, alpinistes i escaladors, un cop els atletes més veterans es retirin.