FÀTIMA DE DIEGO I JORDI BOLET S’IMPOSEN A LA VERTICAL KILOMETER, DARRERA PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

FÀTIMA DE DIEGO I JORDI BOLET S’IMPOSEN A LA VERTICAL KILOMETER, DARRERA PROVA DE LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA 2021

Principat d’Andorra, 23 d’octubre de 2021. Aquest dissabte al matí, les pistes d’Arinsal han acollit, per setè any, la cursa Vertical Kilometer Vallnord CPA, darrera prova puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021. Els participants han hagut de completar un recorregut 100% vertical de 3,5 kilòmetres amb sortida a la cota 1.500 i arribada al pic d’Alt de la Capa, acumulant 1.020 metres de desnivell positiu. La cursa, que està organitzada pel Club Pirinenc Andorrà i Vallnord, ha donat el seu tret de sortida a les 9:30 del matí i els primers corredors, han arribat ben ràpid al punt més alt del traçat, situat a 2.570 metres. Les categories U16, U14 i U12 han hagut de fer front a un recorregut més curt amb sortida a la cota 1920 i mateix punt d’arribada que les categories sènior, U20 i U18.

En categoria femenina, Fàtima de Diego ha estat la guanyadora, completant el circuit en un temps final de 48’36”. L’han acompanyat al podi Ariadna Fenes i Sílvia Puigarnau. Ambdues corredores han arribat al Pic d’Alt de la Capa amb un temps de 50’32” i 52’36” respectivament.

En categoria masculina, Jordi Bolet s’ha imposat en aquesta 7a edició amb un temps de 38’51”. El segon classificat ha estat el corredor de la FAM Arnau Soldevila. El jove atleta ha completat la vertical en un temps de 39’36”. El també esquiador de muntanya de la FAM, Sergi Casabella, ha completat el podi masculí en un temps final de 40’05”.


Enllaç Classificació

Enllaç imatges d’interès