FINALITZA EL XVè CIRCUIT D’ANDORRA D’ESCALADA ESPORTIVA 2021

FINALITZA EL XVè CIRCUIT D’ANDORRA D’ESCALADA ESPORTIVA 2021

La tercera i darrera prova del Circuit que marcava el calendari, no s’ha pogut completar degut a les mesures restrictives de la COVID-19

Natalia Lanau Franch i Noam Goldin Kohan han estat els guanyadors d’aquesta XVa edició

 

Andorra la Vella, 29 d’octubre. La Federació Andorrana de Muntanyisme s’ha vist obligada a prendre la decisió de donar per finalitzada la quinzena edició del Circuit d’Andorra d’Escalada Esportiva 2021 a causa de les limitacions marcades per a la COVID-19, sense poder completar el calendari previst.

El Circuit comptava amb un total de 3 proves, de les quals la primera es va realitzar el 5 de juny al Centre Tecnificació Esportiva d’Ordino, la segona va ser el passat 9 d’octubre al rocòdrom d’Escaldes-Engordany i la tercera i darrera prova estava prevista pel 30 d’octubre al Bloc Cafè.

L’exitosa participació d’escaladors i escaladores d’alt nivell que hem rebut en ambdos úniques proves, ha provocat un exigent entrenament entre tots els competidors andorrans. Finalment, els campions del XVè Circuit d’Andorra d’Escalada 2021 han estat Natalia Lanau Franch i Noam Goldin Kohan.

A causa d’aquest imminent final de temporada, el lliurament de premis de totes les categories es realitzarà a la primera prova del Circuit d’Andorra d’Escalada 2022.

Per finalitzar, des de la Federació volem agrair tots els esforços que han fet tant els competidors i les seves famílies, com els organitzadors, entrenadors i voluntaris, així com a tots els nostres patrocinadors pel seu suport social i econòmic.


Enllaç classificació final