LAIA SEBASTIÀ I ORIOL OLM FIRMEN UNA BONA PARTICIPACIÓ A L’ADAMELLO WORLD CUP

LAIA SEBASTIÀ I ORIOL OLM FIRMEN UNA BONA PARTICIPACIÓ A L’ADAMELLO WORLD CUP

Principat d’Andorra, 19 de desembre 2021. Dijous i aquest cap de setmana, Oriol Olm i Laia Sebastià han estat els representants andorrans de l’Equip Nacional d’esquí de muntanya que han participat a l’Adamello World Cup, primera prova internacional de la temporada dins el calendari internacional de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF). Ambdós atletes van viatjar, a principis de setmana, a Ponte di Legno, Itàlia, per a disputar les tres proves disponibles. Els han acompanyat els dos tècnics de la FAM, Guillem Campeny i Xavi Capdevila.

La Copa del Món va arrencar dijous amb la prova Sprint, una modalitat molt explosiva que funciona a través d’eliminatòries. Laia Sebastià va sumar la seva segona experiència en aquest tipus de proves, finalitzant-la en 28a posició. Per la seva part, en categoria U20, Olm tampoc va poder passar de quarts de final. El jove corredor de la FAM va finalitzar en una meritòria 15a posició.

Divendres, sense gaire temps de recuperació, va ser el torn de la prova de modalitat vertical. Olm es va quedar a les portes del TOP10, firmant una 11a posició i completant el traçat vertical en un temps de 27’01, a només dos minuts del primer classificat. Sebastià, que competia en la categoria sènior femenina, va finalitzar en 26a posició, marcant un temps total de 34’58.

Aquest matí, s’ha disputat la prova individual a l’estació d’esquí d’Adamello. Oriol Olm ha firmat la seva segona 11a posició del cap de setmana, finalitzant el circuit en un temps de 1h44’32”, a 8 minuts i 45 segons del primer classificat, el suïs Thomas Bussard. Finalment, Laia Sebastià no ha participat en aquesta darrera prova del cap de setmana a Itàlia.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès