PERE RULLAN I CLAUDIA TREMPS S’IMPOSEN EN LA 3 FRONTERES DYNAFIT - GRANDVALIR

PERE RULLAN I CLAUDIA TREMPS S’IMPOSEN EN LA 3 FRONTERES DYNAFIT - GRANDVALIR

Principat d’Andorra, 31 de desembre de 2021. Aquest matí s’ha disputat, finalment, al sector de Grau Roig de Grandvalira, la primera prova de la temporada d’esquí de muntanya puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra 2021-2022. Després d’haver ajornat, per diferents motius, les dues primeres proves previstes dins del calendari, 118 participants han completat el recorregut de la 9a edició de la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, organitzada per l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig (ECPCGR).

Enguany, el recorregut ha estat l’original de la cursa amb sortida a peu de pista de Grau Roig (2100 metres d’altitud) i arribada al Pic de Montmalús, situat a 2.781 metres d’altitud. Enguany, els participants han hagut de fer front a una pujada exigent de 680 metres de desnivell positiu amb un tram per pista i un tram fora pista.

En categoria masculina, el primer classificat ha estat Pere Rullan, imposant-se a la prova per segon any consecutiu en un temps de 34’24”. Els ha acompanyat al podi el corredor de la FAM, Gerber Martín en segona posició i un crono final de 34’53” i Guillem Farriol, tercer classificat completant la pujada en un temps de 35’12”.

En categoria femenina, la catalana Claudia Tremps ha estat la guanyadora de la primera prova de la Park Copa d’Andorra 2021-2022 marcant un temps de 43’09”. Laia Sebastià, corredora de l’Equip Nacional de la FAM, ha assolit la segona posició amb un temps de 44’41”. Les ha acompanyat al podi l’andorrana Anna Albalat en un crono de 50’04”.

La Federació Andorrana de Muntanyisme ha aprofitat la primera prova disputada per fer l’entrega de premis als guanyadors de la Park Piolets Copa d’Andorra 2020-2021, acte que es va haver d’anul·lar a causa de les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19. En categoria femenina, la guanyadora va ser Laia Sebastià. La segona posició va ser Claudia Tremps i la tercera classificada va ser Imma Parrilla. En categoria masculina, el guanyador de la Copa d’Andorra va ser Martí Lázaro. Pere Rullan i David Albós van ser el segon i tercer classificat respectivament de l’edició passada.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació