PERE RULLÁN I CLÀUDIA TREMPS S’IMPOSEN EN LA CRONOESCALADA NOCTURNA GRANDVALIRA, SEGONA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

PERE RULLÁN I CLÀUDIA TREMPS S’IMPOSEN EN LA CRONOESCALADA NOCTURNA GRANDVALIRA, SEGONA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

Principat d’Andorra, 7 de gener de 2022. Aquest vespre, sota una intensa nevada, s’ha disputat a la mítica pista l’Àliga del sector El Tarter, la segona prova de la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya de la temporada. La Cronoescalada Nocturna Grandvalira, organitzada pel Soldeu Esquí Club, s’ha pogut celebrar sense incidències i ha comptat amb una trentena de participants que han hagut de completar una prova de modalitat Vertical molt exigent amb quasi 760 metres de desnivell positiu. La sortida de la cursa s’ha fet a peu de pista de la pista (Hotel Nòrdic) i l’arribada s’ha situat a la Tosa d’Espiolets a 2.467 metres d’altitud.

En categoria masculina el guanyador ha estat Pere Rullán, completant la Vertical Race en un temps final de 30’19”. Tan sols 19 segons més tard ha travessat la línia d’arribada el segon classificat, el català Jordi Alís, finalitzant la segona prova de la Park Piolets Copa d’Andorra en 30’38”. Els ha acompanyat al podi el corredor de la FAM, David Albós en un temps de 32’42”.

En categoria femenina, la catalana Clàudia Tremps s’ha imposat amb autoritat marcant un temps de 38’51”. L’andorrana Anna Albalat ha estat la segona classificada marcant un temps de 43’29”. Les ha acompanyat al podi Sandra Almeida en un temps final de 51’46”.

Cal destacar que, alguns dels participants, han disputat la prova en la modalitat “Snow Running”. En categoria femenina, l’andorrana Ariadna Fenes ha estat la guanyadora en un temps final de 40’23”. La corredora de la FAM, Sabrina Solana i Elisa Mas, l’han acompanyat al podi completant el recorregut en uns temps de 40’56” i 55’12” respectivament.

En categoria masculina, Arnau Soldevila ha firmat el millor temps, finalitzant la cursa en 35’32”. L’han acompanyat al podi els també corredors de la FAM Carlos Fernández i David Méndez en uns temps finals de 38’57” i 39’12” respectivament.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès