LAIA SEBASTIÀ I DAVID PRADES S’IMPOSEN A LA XXV CRONOESCALADA DEL PAS DE LA CASA, QUARTA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

LAIA SEBASTIÀ I DAVID PRADES S’IMPOSEN A LA XXV CRONOESCALADA DEL PAS DE LA CASA, QUARTA PROVA DE LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA

Principat d’Andorra, 22 de gener de 2022. Aquest vespre, a les sis de la tarda, s’ha disputat, al Pas de la Casa, la quarta prova de la Park Piolets Copa d’Andorra 2021-2022. La quinzena edició de la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa Grandvalira, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, ha recuperat la tradició de fer-la de nit, després d’un any fent-la diürna. Una trentena de participants han completat un recorregut exigent de format vertical amb una pujada des del poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) fins al Coll Blanc amb un desnivell positiu de 420 metres.

En categoria femenina, la corredora de la FAM, Laia Sebastià s’ha endut la victòria completant la prova en un temps final de 22’15”. Les també andorranes Sisi Hinterreitner i Anna Albalat han completat el podi femení d’aquesta quarta prova de la Park Piolets Copa d’Andorra en segona i tercera posició en uns temps finals de 22’53” i 25’24” respectivament.

En categoria masculina, David Prades ha estat el gunayador de la Cronoescalada Nocturna completant la pujada al Coll Blanc en un temps final de 18’25”. Ignasi Ferrer ha estat el segon classificat, finalitzant la cursa en un crono de 18’30”. Cristian Cofine ha completat el podi masculí en tercera posició i un temps de 19’45”.