ORIOL OLM ASSOLEIX BONS RESULTATS A LA RÉGION DENTS DU MIDI WORLD CUP

ORIOL OLM ASSOLEIX BONS RESULTATS A LA RÉGION DENTS DU MIDI WORLD CUP

Principat d’Andorra, 30 de gener de 2022. Dijous i dissabte passat, Oriol Olm ha estat l’únic representant andorrà de l’Equip Nacional que ha participat en la tercera prova dins el calendari internacional de la ISMF, la Région Dents du Midi World Cup.

El jove corredor de la FAM es va desplaçar, amb els tècnics Xavi Capdevila i Guillem Campeny a Morgins, Suïssa, per a disputar la prova Sprint i la cursa Individual dins la Région Dents du Midi World Cup. Dijous 27, l’Oriol va realitzar una molt bona actuació a la prova de Sprints, classificant-se per quarts de final, lluitant en una semifinal amb un nivell de corredors molt alt i passant a disputar una final amb els millors atletes de la categoria U20. Olm va donar el seu màxim en cada una de les mànigues, malgrat acumular cansament muscular, aconseguint una molt bona 5a plaça final, el seu millor resultat fins a la data en aquest tipus de proves en les quals, els nostres corredors, estan menys habituats a disputar.

Després d’un dia de descans, Olm va sortir a lluitar, de nou, per assolir un bon resultat en la prova individual, la tercera d’àmbit internacional que afrontava aquesta temporada. El jove atleta de la FAM va realitzar una cursa de menys a més, agafant ritme a mesura que sumava kilòmetres. Finalment, va acabar avançant 5 corredors i firmant una molt bona 12a plaça en la seva categoria sub 20. 


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació