ORIOL OLM FIRMA UNA TERCERA POSICIÓ A LA PROVA SPRINT DINS LA COPA DEL MÓN DE VAL MARTELLO, ITÀLIA

ORIOL OLM FIRMA UNA TERCERA POSICIÓ A LA PROVA SPRINT DINS LA COPA DEL MÓN DE VAL MARTELLO, ITÀLIA

Principat d’Andorra, 20 març 2022. Aquest cap de setmana, la Federació Andorrana de Muntanyisme s’ha desplaçat a Val Martello, Itàlia, per a disputar la prova de Copa del Món d’esquí de Muntanya coneguda com a Marmotta Trophy. L’equip d’atletes que han participat en les dues proves disponibles han estat Oriol Olm i Marcel Prat.

Divendres es va disputar la Individual Race amb diferents recorreguts marcats per a les diferents categories. Marcel Prat, que competeix en sènior U23, va haver de completar un circuit molt exigent i tècnic de 18 kilòmetres i 1575 metres de desnivell positiu amb 6 pujades i 5 baixades. Malgrat no ser la seva especialitat de cursa, Prat va donar el seu màxim, patint més en les baixades, i finalitzant la cursa en un crono de 2h11’14”, en 49a posició.

Oriol Olm va completar el circuit de la categoria U20 amb 15 kilòmetres, 1270 metres de desnivell positiu, 5 pujades i 4 baixades. Olm va firmar una excel·lent 11a posició marcant un temps d’1h35’22”, un resultat que confirma la seva regularitat en aquesta llarga temporada.

Aquest matí, s’ha disputat la Sprint Race, una prova molt explosiva dins un circuit tancat i curt que inclou pujada, canvi de pells, baixada i tram a peu. Un cop més, Oriol Olm ha realitzat unes magnífiques qualificacions, passant a quarts de final, semifinals i col·locant-se en una final molt dura amb 5 atletes més. Olm ha sabut reservar energies per acabar de donar el seu màxim en la quarta mànega, arribant a meta en tercera posició, completant el circuit en un temps de 3’01’’, a només 7 segons del primer classificat, el suïs Robin Bussard. Per la seva part, Marcel Prat no ha pogut passar de les classificacions.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificacions