ELS GERMANS TAULATS NOVAMENT AL PODI EN LA 2a PROVA DE LA 14a COPA CATALANA DE BLOC A SANT CUGAT DEL VALLÈS

ELS GERMANS TAULATS NOVAMENT AL PODI EN LA  2a PROVA DE LA 14a COPA CATALANA DE BLOC A SANT CUGAT DEL VALLÈS

TREBALL IMPECABLE EL QUE ENS ESTAN FENT ELS JOVES TECNIFICATS D’ESCALADA DE LA FEDERACIÓ ANDORRANA DE MUNTANYISME

 

Andorra la Vella, 02 d’abril de 2022.  Divendres a les 19 hores l’equip de joves tecnificats i el nostre sènior d’escalada de la FAM van viatjar cap a Sant Cugat (Vallès Occidental), per competir avui a la 2a de les proves de la 14a Copa Catalana de Bloc  a la Sala Flashh, després de l’estrena el passat 26 de març a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

La prova de la Sala Flashh ha comptat amb més 115 inscrits, entre els quals es trobaven noms reconeguts tot i que per ara, no són rivals directes dels nostres competidors en les seves categories.

Les categories Sub12 amb Laia Esteban, Janna March, Judit Esteban i Nicolau Taulats, Sub14 amb Maissane Viellet i Sub16 amb Laia Taulats han iniciat la jornada a les 7h tenint lloc la recepció dels participants d’aquestes categories i posteriorment han començat l’escalfament, fins a les 7:50, moment en què ha tingut lloc la reunió tècnica. Les classificatòries s’han iniciat les 8h i s’han allargargat fins a les 11:10, començant pels participants de la categoria Sub12, després els de la Sub14 i acabant amb els de la Sub16. 

En acabar les finals s’ha fet l’entrega de premis d’aquestes categories, on hem pogut gaudir de nou, del podis del Nicolau Taulats que ha quedat en primera posició de la seva categoria Sub12M i Laia Taulats que ha quedat en segona posició de la Sub16F.  En la categoria Sub14 F, Maissane Viellet ha quedat en 4a posició i a ben poc d’aconseguir el tercer calaix .

A la tarda ha estat el torn de les categories Sub18, Absoluta amb Marc Esteban i Noam Goldin respectivament. La fase classificatòria s’ha iniciat a les 15h , i Marc Esteban ha quedat, de nou, a les portes de passar a la final aconseguint la 7a posició de 15 participants de la categoria, amb 2 tops, 3 zones.

En categoria Absoluta, com ja és habitual, destaquem l’alt nivell competitiu i ha estat més complicat per Noam Goldin de passar a la final. En la classificatòria ha quedat en 17a posició.

La tercera i última prova de la 14a Copa Catalana se celebrarà passat l’estiu, l’1 d’octubre a la sala Blocat de Centelles (Osona) on hi tindrem cita assegurada.

Però seguint amb el nostre calendari de competicions de la Federació Andorrana de Muntanyisme, la següent prova la tenim el 14 de maig amb el Campionat de Catalunya d’escalada esportiva, a la sala Golem de Blanes (La Selva) que serà la que obrirà el teló del Campionat de Catalunya d’escalada esportiva amb la primera de les tres proves, la d’escalada de dificultat. 

La valoració general del tècnic de la FAM David Gambús (que els ha acompanyat novament), ha estat positiva:  bona dinàmica d’equip entre tots els participants de la FAM, i gran predisposició a millorar tècnicament per part de tots, amb una motivació indiscutible per les següents cites.

Les més petites, Sub12 femení, tot i estar en un procés d’iniciació a la competició, no queden gaire lluny de les seves contrincants finalistes, segons Gambús. Poden millorar ràpidament durant els dies d’entrenament.

Nicolau Taulats, no ha competit tan bé com en la primera prova de la 14a Copa Catalana. Se l’ha jugada amb la seva primera posició per petits errors insignificants que s’han d’evitar. Tot i així ho ha pogut salvar molt bé.

Maissane ha estat “la revelació de la jornada”. Ha passat amb tercera posició a la final fent una classificació molt bona. Ha sorprès molt perquè ha estat quasi tres setmanes sense entrenar per  grip, i ha demostrat que pot competir sense problemes: concentradíssima i atenta a tots els moviments. Per a la final “a tret petroli”, del que podia fer, ha estat per damunt del que esperàven donant el seu màxim.

Laia Taulats, ha estat impecable. Una de les seves contrincants, Geila Macià, que començarà a competir en internacionals, és una competidora que clarament pot ser una finalista de la Copa i gran rival per la Laia, ja que “són molt similars del nivell de tècnica que tenen ambdúes”, afirma el tècnic de la FAM Gambús. Es preveu un podi renyit cada vegada que es trobin.

Marc Esteban ha quedat a les portes de la final, una llàstima perquè ho ha fet molt bé i s’hi ha esforçat al màxim, però hi ha gran nombre de participants en la seva categoria així com alt nivell tècnic de competidors.

Noam Goldin, feia molt de temps que no competia i avui s’ha vist reflectit amb aquest estil de búlder que ha competit, que clarament no el té treballat, i això el fa difícil que pugui arribar a ser competitiu.

– Classificatòries 2a prova de la 14a Copa Catalana a Sant Cugat del Vallès:

?Categoria Sub12 F Classificatòries

Laia Esteban – 6a posició

Janna March – 9a posició

Judit Esteban -10a posició

?Categoria Sub12 M Classificatòries

Nicolau Taulats – 1a posició i passa a la prova final.

?Categoria Sub14 F Classificatòries

Maissane Viellet – 3a posició i passa a la prova final

?Categoria Sub16 F Classificatòries

Laia Taulats – 2a posició i passa a la prova final

?Categorai Sub18 M Classificatòries

Marc Esteban  – 7a posició

?Categoria Absoluta M Classificatòries

Noam Goldin – 17a posició

– Finals de la 2a prova de la 14a Copa Catalana a Sant Cugat del Vallès:

?Categoria Sub12 M Final 

Nicolau Taulats – PODI a 1a posició

?Categoria Sub14 F Classificatories

Maissane Viellet – 4a posició

?Categoria Sub16 F Classificatories

Laia Taulats – PODI a 2a posició


ENLLAÇ IMATGES D’INTERÈS: https://drive.google.com/drive/folders/1my7NQxb66h9xjJ_60edQiGDir6qc1aNv?usp=sharing

Crèdits: FAM Andorra

ENLLAÇ CLASSIFICACIÓ: https://drive.google.com/drive/folders/1PimBqu0_48rmr47Xp0XNgfE-lMBw9Qzv?usp=sharing