LA SELECCIÓ ANDORRANA ARRENCA AMB BONES SENSACIONS LA TEMPORADA DE LES SKYRUNNER® WORLD SERIES A MATHEYSINS

LA SELECCIÓ ANDORRANA ARRENCA AMB BONES SENSACIONS LA TEMPORADA DE LES SKYRUNNER® WORLD SERIES A MATHEYSINS

Principat d’Andorra, 08 de maig de 2022. La Copa del Món de Curses per muntanya avui ha donat el tret de sortida amb la disputa d’una clàssica dels Alps francesos: la Skyrace des Matheysins. El circuit de les Skyrunner® World Series comptarà aquest 2022 amb un total de 12 curses, repartides en 11 països i 3 continents, i una gran final que se celebrarà dins el marc de la Gorbeia Suzien al mes d’octubre.

Per aquesta prova, l’equip andorrà de la FAM dirigit per Fabrizio Gravina, ha comptat amb Arnau Soldevila, Ariadna Fenés i Carlos Fernández.

Recorregut

La cursa, amb 25,5 km i un desnivell positiu de 1.980m, és coneguda per les seves baixades tècniques i els escarpats cims.

Els primers quilòmetres són sense dificultat fins arribar a l’anomenat “jardí del diable”.  A partir d’aquí es comença a guanyar gran part del desnivell positiu de la prova, salvant algun tram tècnic equipat amb cordes.

Un cop alçats al capdamunt, han hagut de recórrer per una tècnica carena de cims per damunt dels 2.000 m d’altura, com el Pérollier (2.183 m), Tabor (2.389 m) i Piquet de Nantes (2.214 m) on els corredors han pogut gaudir d’una gran panoràmica. La baixada pràcticament es fa tota per zona de bosc amb una única pista fins a Saint-Honoré, on Arnau Soldevila ha travessat a la línia de meta en 22a posició en un crono de 2h40’21”.  Carlos Fernández ha finalitzat la cursa en un temps de 2h55’29’’, en 54a plaça i Ariadna Fenés, que debutava en el circuit internacional amb l’equip nacional, ha acabat 24a de la general femenina en un crono de 3h26’56’’.

Les sensacions de cada un d’ells ha estat molt positiva, els entrenaments de la pretemporada està donant els seus fruits i per tant les perspectives per aquesta temporada comencen amb molt bon peu.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès