TOP 20 MASCULÍ PER ALS CORREDORS DE L’EQUIP NACIONAL A LA SKYRACE DE HOCHKÖING, ÀUSTRIA

TOP 20 MASCULÍ PER ALS CORREDORS DE L’EQUIP NACIONAL A LA SKYRACE DE HOCHKÖING, ÀUSTRIA

Principat d’Andorra, 4 de juny de 2022. Aquest matí, s’ha disputat, a la població de Maria Alm, Àustria, la segona prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya. Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández i Ariadna Fenés han pres part de la sortida de la Skyrace Hochkönig, prova puntuable per a les Skyrunner World Series. Els quatre atletes andorrans han completat la prova amb 32,6 kilòmetres i un desnivell positiu de 2.720 metres.

Òscar Casal ha estat el primer a travessar la línia de meta amb un temps final de 3h59’52”, aconseguint una molt bona 17a plaça general. La prova l’ha guanyat Damien Humbert amb un crono de 3h31’57”. Uns minuts més tard, ha estat Arnau Soldevila qui ha arribat a meta d’aquesta exigent Skyrace. Ho ha fet en un temps de 4h04’20”, en divuitena posició.

Carlos Fernández ha estat el següent en completar-la en 19a posició i un temps final de 4h09’59”. Per la seva part, en categoria femenina, Ariadna Fenés, als darrers kilòmetres de la prova, s’ha perdut i no ha pogut completar la seva segona experiència internacional. Un fet molt desafortunat perquè en el punt on s’ha perdut, anava en 7a posició general.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació