PRIMERA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA DE DIFICULTAT 2022

PRIMERA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA DE DIFICULTAT 2022

LAIA TAULATS SEGUEIX LLUITANT PEL SEU CALAIX AL PODI 

Principat d’Andorra, 12 de juny de 2022. Indoorwall Torrejón de Ardoz ha acullit la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat 2022 els dies 11 i 12 de juny, on hi han competit Maissane Poulain en categoria sub14F, Laia Taulats en categoria Sub16F i Marc Esteban en categoria Sub18M.

La prova -igual que les que es disputaran en Indoorwall Vilanova i la Geltrú i Indoorwall Getafe – ha estat coorganitzada per Climbat, Indoorwall i la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME).

En aquesta primera prova hi han competit a prop de 200 participants en les diferents categories de la prova, totes en categoria Masculina i Femenina. 

Dissabte va ser el torn de les classificatòries, Maissane Poulain va quedar en 19a posició en la seva categoria sub14, Laia Taulats en 4a posició de la seva categoria sub16 i per tant, passa a les Finals de la prova, i Marc Esteban, en 20a posició de la sub18.

Avui a primera hora, s’han disputat les finals de totes les categories. Arribat el torn de Laia Taulats, les condicions de calor eren extremes degut a les elevades temperatures que s’han enregistrat, mentre competia. El mur, a l’estar a l’exterior en ple sol, ha condicionat moltissim sobre la seva falta de concentració i sobretot, en poder agafar-se sense cremar-se les mans. Tot i així, ho ha lluita de valent, i finalment ha quedat en 5a posició.

CLASSIFICACIÓ FINALS CATEGORIA SUB16

1. GEILA MACIÀ – FEEC (CATALUNYA)

2. JÚLIA BENACH – FEEC (CATALUNYA)

3. EMILY CHARLOTTE – FEEC (CATALUNYA)

4. MADDI AGIRRE- EMF-FVM (EUSKADI)

5. LAIA TAULATS – FEDERACIÓ ANDORRANA DE M.

6. MARIA FERRÉ – FEEC (CATALUNYA)

7. KANAE FRAILE – FECAMON (CANARIAS)

8. IRATI ASO – FEDME (NAVARRA)


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació