CRITERIS DE SELECCIÓ PER ALS CAMPIONATS MUNDIALS DE SKYRUNNING 2022

CRITERIS DE SELECCIÓ PER ALS CAMPIONATS MUNDIALS DE SKYRUNNING 2022

La Federació Andorrana de Muntanyisme dona a conèixer els criteris de selecció que determinaran la composició de l’Equip Nacional que podran competir als Campionats Mundials de Skyrunning per Nacions d’enguany, organitzats per la Federació Internacional de Skyrunning i que tindran lloc a Val Bognanco, Itàlia, del 9 a l’11 de setembre.

Les disciplines que es duran a terme als Skyruning World Championships 2022 són:

Divendres 9: Vertical Race de 3,8km i 1.000m+

Dissabte 10: SkyUltra de 56km i 3.700m+

Diumenge 11: SkyRace de 31km i 2.600m+

Els diferents criteris que es tindran en compte per a poder ser seleccionats i així representar Andorra són:

  • Resultats obtinguts durant la temporada vigent coherents amb els criteris en percentatges establerts per la FAM Curses on es valoraran aquests resultat: Casamanya Extrem, OTSO Travessa d’Encamp, Trail 100 Andorra by UTMB, Skyrace Comapedrosa i/o Olla de Núria.
  • Resultats aconseguits als Campionats Mundials per Nacions 2021 (en cas d’haver-hi participat).
  • Resultats assolits als Skyrunning World Series 2022 (en cas d’haver-hi participat).

Els atletes N1 de l’Equip Nacional de curses de muntanya 2022 de la FAM entraran de forma automàtica a la selecció d’aquest equip.

Per a definir, l’equip definitiu de corredors que viatjaran a Itàlia, el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, realitzarà una valoració tècnica tenint en compte altres dades i circumstàncies que poden afectar la participació en qualsevol de les proves, el rendiment de l’atleta i el moment de forma esportiva que tindrà en les setmanes prèvies al Campionat.

La Federació Andorrana de Muntanyisme es reserva el dret de NO omplir les places a les quals pugui optar tant per motius esportius com pressupostaris.