ELS JOVES TECNIFICATS D’ESCALADA DE LA FAM NO ACONSEGUEIXEN PASSAR A LES FINALS, EN LA SEGONA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA EN BLOC I VELOCITAT

Principat d’Andorra, 19 de juny de 2022. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 2a prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Bloc i Velocitat 2022 on han participat 3 dels nostres escaladors: Laia Taulats en categoria Sub16F, Marc Esteban en categoria Sub18M i Noam Goldin en categoria Absoluta M.

Oviedo ha acollit per primera vegada en la seva història una competició de primer nivell d’escalada esportiva. Es tracta de la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Bloc i Velocitat, que s’ha disputat en el Palacio de Deportes on s’hi ha pogut respirar molt d’ambient.

En aquesta segona prova s’han donat cita a 272 escaladors de totes les categories, des de la sub14 fins a l’Absoluta.

El tret de sortida pels nostres, es va iniciar ahir amb les classificatòries de la categoria Sub16,  torn de Laia Taulats. Va realitzar 4 dels 5 blocs a la primera, però en el bloc número 3 hi havia un moviment que no va poder aconseguir realitzar-ho correctament i a conseqüència d’aquest fet, no va poder acabar passant a la final.

Seguidament, les classificatòries de la categoria sub18 masculina, Marc Esteban no va començar fins a prop de les 14h, que va aconseguir realitzar 3 zones. Pel nivell que hi ha es considera que és molt respectable i correcte, és un nivell molt dur per aconseguir destacar en classificacions més elevades.

Darrerament, Noam Goldin va competir les seves classificatòries de la seva categoria Absolut Masculí aconseguint fer una zona. Remarcar la difícil i duríssima competició que li toca fer, amb el gran nombre de participants d’alt nivell que es troba.