ARNAU SOLDEVILA ACONSEGUEIX UNA ESPECTACULAR TERCERA POSICIÓ A LA GARMIN EPIC TRAIL 42K

ARNAU SOLDEVILA ACONSEGUEIX UNA ESPECTACULAR TERCERA POSICIÓ A LA GARMIN EPIC TRAIL 42K

Principat d’Andorra, 2 de juliol de 2022. Aquest matí, el poble de Barruera i la Vall de Boí han tornat a acollir una prova que forma part del circuit internacional de les Skyrunner World Series. Enguany, la Garmin Epic Trail ha estrenat nou circuit amb un perfil totalment diferent respecte els anys anteriors, molt més ràpida i amb més trams de pista. En total, els corredors han hagut de completar 42 kilòmetres i 2.800 metres de desnivell positiu.

Arnau Soldevila, Carlos Fernández i Ariadna Fenés han estat els tres atletes de l’Equip Nacional que han estat a la línia de sortida d’aquesta ja reconeguda marató de muntanya, tercera cita internacional de la temporada després de les curses disputades a França i Àustria.

Arnau Soldevila ha estat el primer andorrà en travessar la línia de meta situada al centre del poble de Barruera. Soldevila ha firmat una extraordinària tercera posició general, només superat pel malagueny Raúl Ortiz, que ha completat la prova en un temps de 4h20’19” i pel vasc Ander Iñarra, que ha travessat la línia de meta en un crono de 4h27’38”. L’Arnau ha arrencat la prova amb molt bones sensacions, agafant bons ritmes a les pujades i sent molt ràpid a les baixades. El jove corredor andorrà de 23 anys ha sapigut mantenir, durant quasi 30 kilòmetres, la segona posició, seguit de ben a prop per Iñarra, però la calor li ha passat factura i finalment, ha travessat la línia de meta en una excel·lent tercera posició en un temps de 4h28’58”.

Per la seva part, Carlos Fernández ha travessat la línia de meta en 16a posició general en un temps de 4h59’08”. Cal destacar que Fernández ha aconseguit la segona posició en la categoria Veterà. En categoria femenina, Ariadna Fenés ha hagut d’abandonar per vòmits i mal de panxa que li han fet impossible seguir en cursa.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç resultats