MAGALÍ SALOMON I MAX PALMITJAVILA ASSOLEIXEN LA 1A I 3A PLAÇA A LA VERTICAL RACE DINS ELS YOUTH SKYRUNNING WORLD CHAMPIONSHIPS

MAGALÍ SALOMON I MAX PALMITJAVILA ASSOLEIXEN LA 1A I 3A PLAÇA A LA VERTICAL RACE DINS ELS YOUTH SKYRUNNING WORLD CHAMPIONSHIPS

Principat d’Andorra, 22 de juliol de 2022. Aquest matí, s’ha disputat a Arinsal, la primera de les dues proves dels Campionats del Món de Skyrunning Juvenils, organitzats per la Federació Internacional de Curses de Muntanya amb la col•laboració de Vallnord i la Federació Andorrana de Muntanyisme. La Vertical Race, amb sortida al Telecabina Josep Serra de l’estació d’esquí d’Arinsal, ha presentat un traçat de 3,5 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Un recorregut totalment vertical molt exigent on el factor psicològic tenia un pes important.

Els onze joves atletes andorrans que han pres part de la sortida han completat la prova. En categoria Youth A, Max Palmitjavila ha estat el millor atleta aconseguint una excel•lent tercera posició en un temps de 42’45” a només un minut del primer classificat. Adrià Isal i Miquel Naudi han firmat una molt bona actuació en la Vertical Race finalitzant en 7a i 8a posició en uns cronos de 49’01” i 49’34” respectivament. Finalment, Xavi Celades ha travessat la línia de meta, situada al Pic Alt de la Capa, en 17a plaça en un temps de 52’39”.

En la categoria Youth B, Lea Ancion i Marc Casanovas han estat els millors assolint unes lluitades cinquenes places. Ancion ha completat la Vertical en un temps de 56’01 i Casanovas en un crono de 42’07”. Oriol Olm ha arribat a meta en dotzena plaça en un temps de 43’57” i David Rogé ho ha fet en 24a plaça en 48’41”.

Finalment, en la categoria U23, Magalí Salomon ha firmat una brutal actuació travessant la línia de meta en primera posició amb un crono de 50’21”. En la mateixa categoria masculina, Adrià Bartumeu s’ha quedat a les portes del TOP10, completant la Vertical en 43’04, en 11a plaça i Gerard Rogé ho ha fet en 23a posició en un temps de 46’18”.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç Classificació