EROLA TORTADÈS I ALEJANDRO VILLARINO S’IMPOSEN EN LA COMBINADA ULTRA 70K DINS LA CANILLO TRAIL RACES DINS LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA

EROLA TORTADÈS I ALEJANDRO VILLARINO S’IMPOSEN EN LA COMBINADA ULTRA 70K DINS LA CANILLO TRAIL RACES DINS LA MULTISEGUR ASSEGURANCES COPA D’ANDORRA

Xavi Llamas i IraA Azkargorta han estat els guanyadors de

la combinada Gran Marató (24k i 23k)

Principat d’Andorra, 21 d’agost 2022. Aquest matí, s’ha disputat, a les valls de Canillo, la segona jornada de la Canillo Trail Races, dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra, amb dues distàncies que els més de 100 participants han hagut de completar. A les 8 del matí, s’ha donat el tret de sortida a la distància llarga de la jornada d’avui amb 23 kilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu. Un primer recorregut menys tècnic i més ràpid que els disputats ahir amb sortida des del poble Canillo, pujada a Riba Escorxada i baixada ràpida a Soldeu fins a tornar al centre del poble. Una hora més tard ha estat el torn de la cursa de 15 kilòmetres i 850 metres de desnivell positiu i un traçat similar a la distància llarga d’aquest diumenge.

Els primers a travessar la línia d’arribada han estat els corredors de la Trail de 15 kilómetres. En categoria masculina, Miquel Àngel Capó i Álvaro Pérez han entrat junts a meta, compartint, així, la primera posició en un crono final de 1h22’09”.
El jove corredor de la FAM, Max Palmitjavila ha estat el tercer classificat amb un crono de 1h22’40”. En categoria femenina, Maria Fuentes ha estat la primera dona a travessar la línia de meta amb un temps final de 1h28’00”. Sara Roca i Ana Maria Melendez han estat la segona i tercera classificada respectivament amb uns cronos de 1h41’19” i 1h48’02”.

En la prova de 23 kilòmetres, en categoria masculina, Alejandro Villarino s’ha tornat a imposar amb un temps final de 2h16’14”. L’ha seguit de ben a prop Mario Rui Menier amb un crono de 2h16’32”. Xavi Llamas ha completat el podi masculí d’aquesta mitja marató amb un temps final de 2h17’58”.

En categoria femenina, Irati Azkargorta ha tornat a imposar-se amb molta autoritat, travessant la línia de meta en un crono final de 2h37’54”. Elena Sánchez i Maribel Martos han estat la segona i tercera classificada en uns temps finals de 2h56’20” i 2h58’24” respectivament.

Pel que fa als guanyadors de les tres combinades disponibles dels corredors que han disputat dues distàncies en ambdós dies, Alejandro Villarino s’ha proclamat guanyador de la combinada Ultra 70K (43 kilòmetres dissabte i 23 kilòmetres diumenge) amb un crono final de 6 h56’12”. En categoria femenina, Erola Tortadès s’ha imposat, completant els 70K en un temps total de 10h08’34”.

En la combinada Gran Marató (24 kilòmetres dissabte i 23 kilòmetres en la jornada d’avui) la guanyadora en categoria femenina ha estat Irati Azkargorta amb un crono sumatori final de 5h43’28”. En categoria masculina, Xavi Llanas ha estat el vençedor amb un temps final de 5h06’34”.

Finalment, en la combinada Trail (24 kilòmetres dissabte i 15 kilòmetres aquest matí), la guanyadora en categoria femenina ha estat Sara Roca amb un temps final de 4h55’15”. En categoria masculina, Miquel Àngel Capó s’ha imposat amb autoritat en aquesta combinada amb un temps total de 4h03’39”.


Enllaç Imatges d’interès (crèdits martinscphoto)

Enllaç classificació Trail 23km 2022

Enllaç classificació Short 15km 2022