LAIA TAULATS A LES PORTES DEL PODI EN LA TERCERA I ÚLTIMA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA DE DIFICULTAT 2022

LAIA TAULATS A LES PORTES DEL PODI EN LA TERCERA I ÚLTIMA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA D’ESCALADA DE DIFICULTAT 2022

Aquest diumenge s’ha disputat a Getafe la tercera i última prova pel títol. La suma dels punts en les tres, ha donat la quarta posició, en la categoria sub-16 a Laia Taulats

 

Principat d’Andorra, 09 d’octubre de 2022. La ciutat de Getafe ha estat l’últim escenari de la Copa d’Espanya de Dificultat 2022 celebrat durant aquest cap de setmana.

Més de 200 escaladors de les diferents federacions territorials han participat en la Copa espanyola. La FAM ha estat present amb 3 joves tecnificats d’escalada esportiva: Maissane Poulain en categoria sub14F, Laia Taulats en categoria Sub16F i Marc Esteban en categoria Sub18M.

Durant les classificatòries, Maissane Poulain i Marc Esteban, en una de les dues vies, van quedar molt a prop d’aconseguir una posició de finalista (en 11a posició quan els finalistes són 8) però finalment van quedar en 17a i 11a classificació  respectivament en les seves categories, mentre que Laia Taulats, ho va fer en quarta posició i, per tant, avui diumenge competia a les finals.

Les finalistes s’han enfrontat a unes vies exigents, perquè hi ha hagut un tall on 6 de les 8 finalistes han caigut totes en dues de les preses (en la 14 i la 15) entre les quals Taulats. En aquell moment Laia Taulats s’hi estava jugant la tercera posició,  ja que anaven molt ajustades amb l’Emily Charlotte Pescetto, però tot i donar el seu màxim per intentar aconseguir el seu bronze, ha quedat en una ajustada quarta posició, just per darrere de la rival ja reconeguda en les anteriors cites.

Finalment, en la classificació general,  la suma de punts de les tres proves de Laia Taulats ha donat la quarta posició de 27 escaladores en la seva categoria sub16F. Maissane Poulain en 20a posició d’un total de 35 escaladores en la categoria Su14F, i Marc Esteban ha quedat en 16a posició de 24 escaladors en la categoria sub18M.

“L’equip funciona, i segueix endavant. Aquesta ha estat la millor competició que han fet com equip. Tant Marc com Maissane han millorat moltíssim el seu rendiment en competició” ha declarat David Gambús, el tècnic que els acompanya tant en els entrenaments com en totes les competicions dels joves tecnificats. 


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació

Enllaç classificació general