Ariadna Fenés i Louis Dumas s'imposen a la VIII edició de la Vertical Kilometer, darrera prova de la Multisegur Assegurances COPA d'Andorra 2022

Ariadna Fenés i Louis Dumas s'imposen a la VIII edició de la Vertical Kilometer, darrera prova de la Multisegur Assegurances COPA d'Andorra 2022

Principat d’Andorra, 29 d’octubre de 2022. Aquest matí, s’han disputat a l’estació de Vallnord Pal- Arinsal la darrera prova del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya 2022. La Vertical Kilometer, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, ha ofert als quasi cincuanta participants un recorregut 100% vertical, amb desnivells exigents.

Les categories sèniors han hagut de completar un traçat de 1.020 metres de desnivell positiu amb sortida a 1.550 metres (Telecabina Josep Serra) i arribada a Alt de la Capa. Les categories U12/14/16 ha completat un recorregut més curt amb 650 metres de desnivell positiu.

En la categoria femenina, la corredora de la FAM, Ariadna Fenés s’ha imposat amb autoritat en aquesta prova, marcant un crono final de 47’48”. Un minut i pocs segons més tard ha arribat a la línia de meta la catalana Laura Orgué, completant la Vertical Kilometer en un temps finals de 58’59”. La jove corredora i esquiadora de la FAM, Lea Ancion, ha completat el podi femení en scratx marcant un temps de 49’01”, entrant a meta només dos segons més tard que Orgué.

En categoria masculina, Louis Dumas ha estat el guanyador de la distància llarga d’aquesta prova amb un temps final de 38’18”. Una victòria que ha hagut de lluitar perquè Jordi Bolet, segon classificat, ha entrat a meta tan sols 10 segons més tard que Dumas, marcant un crono final de 38’28”. Ha completat el podi scratx Lucas Mouret amb un temps de 39’21.


Imatges d’interès

Classificació