Oriol Olm s’adjudica un doblet de victòries a Meribel, proves puntuables per a la Copa de França

Oriol Olm s’adjudica un doblet de victòries a Meribel, proves puntuables per a la Copa de França

Principat d’Andorra, 12 de desembre 2022. Aquest cap de setmana, el nostre jove esquiador de l’Equip Nacional, Oriol Olm, va participar a les dues proves de Copa de França que es disputaven a Meribel.
Dissabte, en la prova de Sprints, va adjudicar-se la victòria en la seva categoria U20, després de disputar unes molt bones rondes classificatòries.

Diumenge, en la cursa individual, va tornar a pujar al primer calaix del podi després de completar el traçat en un temps de 1h21’49”, deixant el segon classificat, el francés Clément Genot, a més de tres minuts de diferència.


Imatges d’interès

Classificació