Laia Sebastià i Adrià Bartumeu s'imposen a la XXVI Cronoescalada nocturna, primera prova de la MoraBanc Copa d'Andorra d'esquí de muntanya 2022

Laia Sebastià i Adrià Bartumeu s'imposen a la XXVI Cronoescalada nocturna, primera prova de la MoraBanc Copa d'Andorra d'esquí de muntanya 2022

Principat d’Andorra, 17 de desembre de 2022. Aquesta tarda ha arrencat, al Pas de la Casa, la vint-i-unena edició de la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya amb la XXVI Cronoescalada Nocturna CPA Pas de la Casa Grandvalira, de modalitat Vertical i organitzada pel Club Pirinenc Andorrà.

Quasi una trentena de corredors han pres part de la sortida i han completat un recorregut totalment vertical amb inici al poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) i arribada al Coll Blanc amb un desnivell de 420 metres.

En categoria sènior femenina, Laia Sebastià ha estat la primera dona en travessar la línia de meta amb un crono de 22’24”. L’ex esquiadora de la FAE Sissi Hinterreitner ha arribat a meta en segona plaça en aquesta categoria en un temps de 22’39”. Anna Albalat ha completat el podi femení, completant la Cronoescalada en un temps de 23’59”.

En categoria sènior masculina, l’atleta de la FAM Adrià Bartumeu s’ha imposat amb un crono final de 17’13”. L’han acompanyat al podi Felipe Bravo i David Prades, en segona i tercera posició respectivament en uns temps de 18’37” i 19’01”.

En la categoria U20 femenina, Lea Anción ha estat l’única dona participant però completant una espectacular pujada, marcant un crono de 21’35”. En la mateixa categoria, Oriol Olm ha marcat el mateix temps que el seu company de l’Equip Nacional, Adrià Bartumeu. En segona posició ha arribat Marc Casanovas, completant la vertical en un temps de 19’27”.

En la categoria U18 masculina, Max Palmitjavila ha estat el millor corredor, completant la vertical en un crono de 18’45”. Miquel Naudi i Adrià Isal l’han acompanyat al podi amb uns temps de 20’02” i 21’38” respectivament.
En la mateixa categoria femenina, no hi ha hagut participació. Joan Lluch ha estat l’únic participant en la categoria U14 amb un temps de 25’29”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació