Clàudia Tremps i Pere Rullan s'imposen a la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, segona prova de la MoraBanc Copa d'Andorra

Clàudia Tremps i Pere Rullan s'imposen a la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, segona prova de la MoraBanc Copa d'Andorra

Principat d’Andorra, 31 de desembre de 2022. Aquest matí, s’ha disputat al sector de Grau Roig, la darrera prova de l’any i la segona dins la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. La 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, organitzada per l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig, ha acollit prop de noranta participants que han disputat algun dels dos recorreguts marcats, en funció de la seva categoria.

Els sènior i U20 han hagut de completar un traçat de 680 metres de desnivell positiu amb sortida al TC de Cubil i arribada al Pic de Montmalús, amb un darrer tram que han hagut de completar a peu amb els esquís a la motxilla. Les categories U14/16/18 han realitzat el mateix recorregut però la seva línia de sortida estava situada al peu de la Collada de Montmalús.

En categoria sènior femenina, Clàudia Tremps ha repetit victòria (ja es va imposar en aquesta prova l’any passat) arribant al Pic de Montmalús amb un crono de 39’50”. Laia Sebastià ha estat la segona corredora en completar la 3 Fronteres Dynafit- Grandvalira amb un temps final de 43’43”. Sissi Hiterreitner ha tancat el podi femení amb un crono de 44’05”.

En la mateixa categoria masculina, Pere Rullan també ha repetit victòria respecte l’any passat amb un temps final de 32’36”. Els francesos Louis Dumas i Will Juillaguet han estat el segon i tercer classificat amb uns temps de 33’14” i 33’38” respectivament.

En categoria U18, el corredor de l’Equip Nacional, Max Palmitjavila, ha estat el primer corredor en completar el circuit curt amb un temps final de 28’43”. El també corredor de la FAM, Miquel Naudi, ha estat el segon classificat amb un crono de 29’59”. Xavi Celades ha completat el podi amb un temps de 30’44”.

En la categoria U20, Lea Ancion ha estat l’única participant amb un temps de 42’20”. Cal destacar que en la general, ha travessat la línia de meta en segona plaça. En la mateixa categoria masculina, Marc Casanovas ha estat el primer en completar la prova amb temps de 36’58”. Pere Porta ha completat el podi en segona posició amb un temps de 39’59”.

En categoria U16, només hi ha hagut participació femenina amb Júlia Bringueret com a primera classificada amb un temps de 44’25” i Clara Riba com a segona amb un crono de 45’01”. Finalment, en categoria U14, l’únic participant ha estat Joan Lluch que ha completat el recorregut amb un temps final de 36’53”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació