Laia Sebastià i Albert Pérez primers a 
la cronoescalada la Llosada, tercera prova de la MoraBanc Copa d’Andorra

Laia Sebastià i Albert Pérez primers a 
la cronoescalada la Llosada, tercera prova de la MoraBanc Copa d’Andorra

Principat d’Andorra, 08 de gener de 2023. La Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya segueix amb el seu programa de curses previst. Aquest matí, s’ha disputat al sector d’El Tarter, la Cronoescalada La Llosada, organitzada pel Soldeu Esquí Club. Aquesta ha estat una de les grans novetats d’enguany doncs s’ha recuperat la cursa i el traçat que no es feia des dels Campionats del Món l’any 2010. 

Les categories sèniors i U20 masculina han hagut de completar un traçat de 890 metres de desnivell positiu amb sortida des de peu de pista del Tarter (1.670 metres) i arribada a la Tossa de la Llosada, situada a 2.560 metres. Les categories U14/16/18 i U20 femení han realitzat el mateix recorregut però la seva línia de sortida estava situada a Riba Escorxada, a 2.070 metres. Per tant, han completat un traçat més curt de 490 metres de desnivell positiu. 

En categoria sènior femenina, Laia Sebastià ha estat la primera classificada, completant la tercera prova de la Morabanc Copa d’Andorra en un temps de 56’26”. Lídia Puyals i Anna Huguet l’han acompanyat al podi en segona i tercera posició en uns temps de 58’24” i 1h00’30” respectivament. 

En la mateixa categoria masculina, Albert Pérez s’ha imposat en aquesta Cronoescalada amb un temps de 44’53”. Alan Rubí ha estat el segon classificat amb un crono de 46’24”. Felipe Bravo ha completat el podi masculí amb un temps final de 46’48”. 

En la categoria U20, Marc Casanovas i Lea Ancion (fent el recorregut curt) han estat els únics participants, completant la Llosada amb uns temps de 49’50” i 28’45”. 

En categoria U18, Miquel Naudi s’ha imposat amb autoritat amb un crono de 26’02”. Adrià Isal i Xavi Celades han acompanyat el corredor de la FAM al podi amb uns temps de 27’14” i 29’43” respectivament. 

En categoria U16 femení, Clara Riba s’ha imposat en el recorregut curt amb un temps de 39’41”. L’ha acompanyat al podi Júlia Bringueret amb un crono de 41’58”. Finalment, en la categoria U14 masculina, Joan Lluch ha estat l’únic representant, finalitzant la tercera prova de la Morabanc Copa d’Andorra en un temps de 34’22”. 


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació